(Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet”

Last Updated on martie 25, 2018 Vineri, la Spitalul Județean a fost adus un RMN nou și performant, cumpărat cu bani de la ministerul Sănătății. Acesta va fi pus în funcțiune după terminarea lucrărilor de modernizare.

Pe Facebook, medicul Florin Orțan a postat fotografii și un video cu mesajul: Intr-un peisaj de Craciun atipic, la Spitalul Judetean se descarca….cadourile. Vineri s-a descarcat dintr-un tir noul RMN al Spitalului Judetean.

(Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet” 1 (Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet” 2 (Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet” 3 (Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet” 4

Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet.

Vezi aici Video:

Asa cum e normal pentru brasoveni”.

Previous Story

Brașov: Hoți prinși de poliție. Își urmăreau victimele și bruiau semnalul de telecomanda mașinii

Next Story

Accident Brașov: Un camion al Armatei a distrus două autoturisme, în Cristian