Accident Brașov: Un camion al Armatei a distrus două autoturisme, în Cristian

Last Updated on martie 25, 2018 Ciocnire violentă duminică, în localitatea brașoveană Cristian. Un camion al Armatei a distrus două autoturisme. Un camion la volanul căruia se afla de un bărbat de 42 de ani, din Buzău, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, astăzi, în localitatea brașoveană Cristian.

“A fost o tamponare, pe strada Lungă din Cristian. În jurul orelor 15.00, un camion ce era tractat, dinspre Râșnov spre Brașov, a acroșat un autoturism parcat parțial pe partea carosabilă și l-a proiectat într-un alt vehicul, parcat în fața celui lovit.

Accident Brașov: Un camion al Armatei a distrus două autoturisme, în Cristian 1 Accident Brașov: Un camion al Armatei a distrus două autoturisme, în Cristian 2

Au rezultat doar pagube materiale. La volanul camionului tractat se afla un bărbat de 42 de ani, din județul Buzău. Acesta a fost sancționat contravențional.”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, potrivit Observator Tv.

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet”

Next Story

Junii Brașovului au ieșit de Buna Vestire cu Surlasul. „Multumescu-ti Doamne ca am mai trait inca un an sa auzim Sfanta Surla cum suna de pe Coasta Prundului”