Brașov: Hoți prinși de poliție. Își urmăreau victimele și bruiau semnalul de telecomanda mașinii

Last Updated on martie 25, 2018 Poliția a aresta sîmbătă la Brașov 4 bărbați suspectați că au spart zeci de maşini în Capitală şi mai multe judeţe.

Ei aveau o metodă specială de operare. Își urmăreau victimele și bruiau semnalul de telecomandă, la acționarea sistemului de închidere centralizată a maşinii, informează digi24.ro

Brașov: Hoți prinși de poliție. Își urmăreau victimele și bruiau semnalul de telecomanda mașinii 1

Șoferul credea că a încuiat autoturismul, însă acesta rămânea deschis, iar hoții aveau cale liberă să fure toate bunurile de valoare.

Cei patru, trei cetățeni din Republica Moldova și unul din Ucraina au fost prinşi de polițiștii și procurorii din Brașov, după luni întregi de monitorizare. Au dat 17 astfel de spargeri în județele Vâlcea, Prahova, Satu Mare, Maramureș, Brașov și în București. Dar ar fi acționat chiar la sfârșitul săptămânii trecute şi în Slovacia.

George Buhnici a explicat pe blogul personal cum acționează hoții: „Cum functioneaza: individul tine permanent apasat pe butonul dispozitivului , care emite un semnal ( frecventa) sau ce o fi, semnal ce nu lasa comanda ta de inchidere sa “ajunga” la masina. Apesi pe buton sa inchizi masina, iar daca nu esti atent sa vezi daca intr-adevar s-a inchis, aceasta ramane deschisa.

Pe urma doar asteapta la pleci de langa masina si te usureaza de ce ai lasat prin ea.Nu credeam asta stiind ca alarmele schimba codurile la fiecare activare , si am un sistem de alarma bun, foarte laudat.

Se pare ca e pentru fraieri cinstiti.Cei care ati patit asta sau ati vazut , va rog, sustineti avertismentul, cei care nu au vazut tineti minte si anuntati-va prietenii si nu numai)”

Previous Story

Brașov: Cerbul de Aur, 1 milion de euro de la Guvern. Este proiectul cu cea mai mare finanţare cu ocazia Centenarului Unirii

Next Story

(Video) Brașovul are un RMN nou și modern. Medicul Florin Orțan: „Fara umbra de exagerare s-a inchis cercul, adica in ultimele 12 luni Spitalul Judetean, prin dotarile primite, s-a transformat in cel mai performant centru de imagistica din judet”