Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E “ratia” de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?”

Last Updated on martie 29, 2018 Într-o zi frumoasă de primăvară, cum a fost astăzi, locuitorii de pe strada Salcâmului din Noua au asistat uimiți cum se dă cu sare pe străzile fără zăpadă.

Pe Facebook am primit Foto/Video cu mesajul: „Pe Salcamului în Noua s-a dat în aceasta dimineata cu sare…e un început bun având în vedere ca la noi pe strada nici măcar plugul nu a întrat vreodată! Oare sa fie gluma autorităților înainte de 1 aprilie?

Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 1 Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 2 Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 3 Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 4 Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 5 Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E "ratia" de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?” 6

Sau e “ratia” de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Criminalul era drogat. Sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu cumnatul ei. A vrut să afle de la el “ce a avut în cap când a făcut asta…”

Next Story

Brașov: Medicii i-au replantat degetele fetiței lovite la Paradisul Acvatic