Brașov: Criminalul era drogat. Sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu cumnatul ei. A vrut să afle de la el “ce a avut în cap când a făcut asta…”

Last Updated on martie 29, 2018 Au venit primele analize toxicologice care dezvăluie faptul că criminalul era drogat cu canabis. Substanţa psihotropă detectată în sângele autorului tripului asasinat de la Braşov este THC-ul, mai exact Tetrahidrocanabinol, substanța activă principală din cannabis sau haşiş.

După ce judecătorii au decis arestarea preventivă a omului de afaceri din Braşov, suspectat de triplă crimă, el nu a contestat decizia, informează Stirile Pro TV.

Brașov: Criminalul era drogat. Sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu cumnatul ei. A vrut să afle de la el “ce a avut în cap când a făcut asta...” 1

Audierile care au durat aproximativ 5 ore au scos la iveală detalii importante, mai ales în ceea ce priveşte starea de spirit a suspectului, care se pare că în ultima vreme consuma droguri. Pe de altă parte, joi trupurile neînsufleţite ale celor doi copii şi al mamei lor au fost ridicate de rudele femeii, de la morgă şi duse în Piatră Neamţ pentru înmormântare.

Suspectul a fost condus joi la serviciul de medicină legală Braşov pentru o examinare fizică. S-a constatat care are în drepul inimii o rană superficială pe care, după cum declară, Florin Buliga şi-a provocat-o singur în încercarea de a se sinucide. Legiştii au observat însă şi o zgârietură pe obrazul bărbatului, plagă despre care bărbatul a spus că i-a făcut-o soţia, în lupta ei disperată pentru viaţă.

Venită să preia trupurile neînsufleţite, sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu cumnatul ei. A vrut să afle de la el “ce a avut în cap când a făcut asta”. Nimeni nu ştie ce a răspuns suspectul în cele câteva minute cât a durat dialogul.

Un coleg de la centrul de sănătate pe care îl deţineau soţii Buliga i-a cerut şi el bărbatului detalii ce ar trebui să facă mai departe angajaţii şi care va fi soarta firmei.

Avocatul omului de afaceri susţine că bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut. I-a povestit că nu a avut nicio problemă cu copiii, şi că toate supărările proveneau din conflictele cu soţia. La audieri, ar fi spus că femeia nu îl înţelegea emoţional şi nu îl spijinea.

”Nervozitatea care o dădea prin mâini, gestul, la fiecare propoziţie ducea sticlă de gură, mi-am dat seama că un posibil fapt declanşator, pe fondul abilităţii psihice de care dă dovadă, cum spun specialiştii poate vorbim şi de un delir mistic, este consumul de droguri, spunea că nu a mâncat de circa 36 de ore şi nu îi era foame”, a spus avocatul Daniel Diaconu.

Apărătorul său bănuieşte aşadar că toată această criză, care a dus la tripla crimă, a fost declanşată de consumul de droguri. De altfel, la percheziţii anchetatorii au găsit în maşina suspectului substanţe interzise.

Prietenii fetei de 18 ani sunt marcaţi de tragedie. Unul dintre ei are o trupă de rapp, şi a compus o piesă în memoria Ioanei. Tinerii care o ştiau pe fata mereu cu zâmbetul pe buze, veselă şi fericită alături de familie, nu înţeleg cum s-a ajuns la această tragedie, mai ales că tatăl o susţinea mereu la şcoală.

Tot el a sprijinit-o să înceapă să facă sport şi să meargă regulat la sala de fitness. Şi pe fiul lui de 13 ani l-a înscris la baschet şi la teatru, spun cunoscuţii. Păreau familia perfectă.

Tatăl celor doi copii ucişi nu a contestat decizia arestării preventive pentru 30 de zile. În paralel procurorii DIICOT au deshis sun dosar pentru consum de droguri.
Cei trei vor fi înmormântaţi la Totoieşti, satul unde a crescut Monica şi unde copiii ei, Ioana şi Ştefan, obişnuiau să îşi petreacă vacanţele. Ultima, cea de iarnă din 2017, va rămâne în amintirea sătenilor, care parcă îi văd pe cei doi copii ai soţilor Buliga pe uliţe, cu colindul.

Imagini cutremurătoare în satul natal al Monicăi Buliga, Totoiești, din judeţul Neamț. Acolo au ajuns trupurile neînsuflețite ale femeii și ale celor doi copii omorâți la Brașov chiar de tatăl lor. Oamenilor nu le vine sa creadă tragedia care s-a abătut asupra unei familii pe care o credeau fericită.

Cei trei vor fi înmormântaţi la Totoieşti, satul unde a crescut Monica şi unde copiii ei, Ioana şi Ştefan, obişnuiau să îşi petreacă vacanţele. Ultima, cea de iarnă din 2017, va rămâne în amintirea sătenilor, care parcă îi văd pe cei doi copii ai soţilor Buliga pe uliţe, cu colindul, potrivit Observator TV.

De durere, părinţii Monicăi Buliga şi celelalte rude venite la priveghi nu au îndrăznită să descopere cele trei sicrie, care vor rămâne aşa cum au venit de la Braşov, cu capacele puse.

Previous Story

Brașov: MINUNE! „Au început reparațiile pe DN73, porțiunea dintre Râșnov și Bran!”

Next Story

Video Brașov: De ce? Dimineață s-a dat cu sare pe străzile din Noua! „E “ratia” de material antiderapant ce nu a fost folosita pe strada noastră niciodată deși s-au făcut sesizări mereu?”