Medicul Dan Grigorescu: „E clar că Brașovul nu are nicio șansă, cât timp prioritățile se stabilesc în raport de nivelul funcției în partid”, reacție după ce Gabriela Firea se plânge că este sabotată de Guvernul PSD

Last Updated on martie 6, 2018 Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea a amenințat lui cu demisia din funcțiile pe care le deține în PSD dacă Guvernul îi mai pune piedici la proiecte. Brașovul ce șanse mai are cu Aeroportul sau Spitalul Regional dacă cel mai important primar al lor se plânge de sabotaj?

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „Dacă puțin șantaj politic nu e, nimic nu e! Pentru un viitor mic trafic de influență. Tot politică…

Medicul Dan Grigorescu: „E clar că Brașovul nu are nicio șansă, cât timp prioritățile se stabilesc în raport de nivelul funcției în partid”, reacție după ce Gabriela Firea se plânge că este sabotată de Guvernul PSD 1

Cât timp se declară în spațiul public, cu subiect și predicat că, în materie de susținere a proiectelor administrației publice locale, prioritățile se stabilesc în raport de nivelul funcției în partid, e clar că Brașovul nu are nicio șansă în viitor de a i se aloca resurse guvernamentale. #fărălobbypoliticeștimort.

(Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, că nu îi folosesc funcțiile din PSD dacă nu reușește să îi determine pe colegii săi “să privească cu obiectivitate problemele Capitalei.”)”

Gabriela Firea, citată de stiripesurse.ro: „(…) Sunt primar al Capitalei de un an și jumătate. În premieră, Bucureștiul a fost câștigat de șapte primari, unul general și șase de sectoare, și din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit. (…)

Mi-a renăscut acum speranța, pentru că o cunosc pe dna Dăncilă de câțiva ani și știu că este un om corect și un om care nu face rabat de la calitate și așa cum spuneam, deși am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate.

Dacă nu, vă spun de pe acum. Îmi voi da demisia din toate funcțiile politice. Rămân simplu membru de partid. (…) La ce-mi folosesc aceste funcții de președinte PSD Ilfov, președinte interimar PSD București, vicepreședinte la nivel național, dacă eu cu aceste funcții care par importante, nu reușesc pe colegii mei să privească cu obiectivitate problemele Capitalei? (…)

Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcțiile politice.”

Previous Story

(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?”

Next Story

Brașov: RATBV și-a deschis pagină de Facebook de sugestii și reclamații. În cât timp o va închide după numeroasele sesizări? Iar