(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?”

Last Updated on martie 6, 2018 Lucrările continuă la Avantgarden3 Brasov. Constructorul a prezentat stadiul lucrărilor la blocurile B45, B46, B47, B48,  B49, B50 și B51.

Pe Facebook, Avantgarden3 Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Faza 3 a proiectului Avantgarden3 Brasov cuprinde 13 imobile, de la B39 la B51. Lucrările pentru toate aceste imobile sunt în curs de desfășurare și decurg conform planurilor noastre.

(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 1 (Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 2 (Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 3

(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 4✔️ La blocul B45, zidăria exterioară este executată în totalitate și suntem în curs de execuție a zidăriei de compartimentare. Ferestrele și ușile din PVC sunt montate în proporție de 80% și am început placarea băilor și a bucătăriilor cu gresie si faianță.

(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 4✔️ Pentru B46 am ajuns cu lucrările de executare a zidăriei exterioare la etajul 4 iar până la etajul 2 s-au montat ușile și ferestrele din PVC.
(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 4✔️ La B47 am turnat placa peste demisol iar la B48 efectuăm lucrările de zidărie exterioară la etajul 2.


(Foto) Avantgarden3 Brasov, 13 imobile. Stadiul lucrărilor. „Apartamentul TĂU în care bloc se află?” 4✔️ La B49 s-au turnat pereții la demisol, la B50 ne ocupăm de armarea stâlpilor la parter iar B51 este în stadiul de armare a fundației.

Apartamentul TĂU în care bloc se află?”

Previous Story

Brașov: Număr record de turiști pe pârtii. Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete până în prezent

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „E clar că Brașovul nu are nicio șansă, cât timp prioritățile se stabilesc în raport de nivelul funcției în partid”, reacție după ce Gabriela Firea se plânge că este sabotată de Guvernul PSD