Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp …”

Last Updated on martie 14, 2018 Gara Brașov este în continuare în administrarea Ministerului Transporturilor chiar dacă Primăria a făcut ceva demersuri să o preia. Pentru că Bucureștiul este departe și se plânge mereu că nu are bani, principala poartă de intrare va rămâne la fel.

Pe Facebook,Vlad Barză a adăugat fotografii cu mesajul: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant.

Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp ...” 1 Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp ...” 2 Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp ...” 3 Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp ...” 4 Gara Brașov vs Gara Ploiești. Vlad Barză: „De vreo 10 ani calc aproape zilnic in gara Ploiesti Vest si nu e chiar un loc elegant. Insa de la un timp ...” 5

Insa de la un timp lucrurile s-au imbunatatit: au fost puse neoane pe peroanele ce zaceau in semi-intuneric si au fost adaugate cateva si in tunel. In plus, doamnele de la ghiseu chiar sunt amabile, lucru deloc de neglijat si care nu e valabil in Brasov, spre exemplu.

Un om face curat bine, chiar daca apoi oamenii fac iar gunoaie, aruncand hartii si sticle pe peron si pe sine. Si scaunele au mai fost schimbate, insa in vreo 7-10 zile erau rupte multe dintre ele.

Ce vreau sa spun? Faptul ca merita remarcate cateva imbunatatiri arata si cat de rau au ajuns garile de pe la noi din tara, iar aici ma gandesc cu tristete la un alt loc pe care il stiu bine: gara Brasov.

(vedeti si cateva poze, am pus explicatii la cele facute inaintea modificarilor)”

Previous Story

Brașov: ATENȚIE Probleme cu apa potabilă. Cartierele afectate

Next Story

Brașov: ALERTĂ! Apa NU este potabilă în anumite cartiere?!? DSP recomandă doar apa îmbuteliată! Lista Cartierelor