Brașov. Zarojan Ludmila: „Buna seara. Daca a vazut cineva incidentul din giratoriul de pe Toamnei cu Calea Bucuresti, din aceasta seara, in jurul orei 20:00, va rog sa ma contactati. Erau toate masinile oprite pentru a trece ambulanta iar cineva …”

Last Updated on martie 1, 2018 Un accident a avut loc joi seara pe Calea București. Se pare că autorul a fugit de la locul faptei.

Pe Facebook, Zarojan Ludmila a scris: „Buna seara. Daca a vazut cineva incidentul din giratoriul de pe Toamnei cu Calea Bucuresti, din aceasta seara, in jurul orei 20:00, va rog sa ma contactati. Erau toate masinile oprite pentru a trece ambulanta iar cineva a lovit in spate o KIA Sportage maslinie.

Brașov. Zarojan Ludmila: „Buna seara. Daca a vazut cineva incidentul din giratoriul de pe Toamnei cu Calea Bucuresti, din aceasta seara, in jurul orei 20:00, va rog sa ma contactati. Erau toate masinile oprite pentru a trece ambulanta iar cineva ...” 1

Am convenit sa tragem pe dreapta, dar vinovatul a fugit de la fata locului, fara a apuca sa retin numarul. Era o masina neagra sau culoare inchisa, VW Passat sau Jetta, cu numar de Bucuresti. Multumesc anticipat!”

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Liceu ÎNCHIS vineri! Scurgeri de gaze! Anunțul Inspectoratului Școlar

Next Story

BLOCAJ la Aeroportul Brașov după ce primăria Ghimbav a fost exclusă din proiect