Brașov: Liceu ÎNCHIS vineri! Scurgeri de gaze! Anunțul Inspectoratului Școlar

Last Updated on martie 1, 2018 Vineri, elevii liceului Teoretic „C.D. Nenițescu” din Brașov stau acasă după ce s-au semnalat scurgeri de gaze.

Decizia a fost luată după ce specialiștii de la Distrigaz au sigilat contorul de alimentare cu gaz metan al instituției. „Laboranta a intrat, astăzi, în laboratorul de chimie și a simțit miros de gaz metan. Au fost chemați, urgent, specialiștii de la Distrigaz, care au decis să sigileze contorul de alimentare, până la remedierea problemei.

Brașov: Liceu ÎNCHIS vineri! Scurgeri de gaze! Anunțul Inspectoratului Școlar 1

Avizele și verificările impuse de lege, în cazul unității de învățământ, sunt la zi, dar pentru siguranța copiilor cursurile sunt sistate vineri, 02.03.2018. Orele pierdute vor fi recuperate săptămâna viitoare”, a explicat, pentru BrașovTV.com, inspectorul școlar general al I.Ș.J. Brașov, Ion Negrilă.

Previous Story

Brașov: EXPLICAȚII De ce este frig în autobuzele RAT. Ce spune Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al companiei

Next Story

Brașov. Zarojan Ludmila: „Buna seara. Daca a vazut cineva incidentul din giratoriul de pe Toamnei cu Calea Bucuresti, din aceasta seara, in jurul orei 20:00, va rog sa ma contactati. Erau toate masinile oprite pentru a trece ambulanta iar cineva …”