Brașov: Update. Membru al mișcării „Suveranilor” evaluat de psihiatri: „Nu aveam nevoie de permisiunea cuiva să merg cu maşina pe drum. Că eu doar mă deplasez cu maşina, nu o conduc. Dacă e lucrul meu, ce fac? Îl înscriu la voi şi …”

Last Updated on martie 22, 2018 Bărbatul prins în trafic, la volanul unei maşini neînmatriculate şi care a refuzat să se legitimeze, are discernământ a stabilit comisia care l-a supus unei expertize psihiatrice.

Omul a fost externat din spital şi va răspunde pentru faptele sale, însă susţine că nu se va prezenta în instanţă. Grupul din care face parte contesta actele de identitate emise de statul român şi, în general, vor să trăiască în afara sistemului.

Brașov: Update. Membru al mișcării „Suveranilor” evaluat de psihiatri: „Nu aveam nevoie de permisiunea cuiva să merg cu maşina pe drum. Că eu doar mă deplasez cu maşina, nu o conduc. Dacă e lucrul meu, ce fac? Îl înscriu la voi şi ...” 1

Bărbatul susţine că nu e unul şi acelaşi cu persoana care poartă codul său numeric personal. Acest număr i-ar fi fost atribuit abuziv de statul român, scrie stirileprotv.ro

Gabriel Neculai: „Eu o să le dau persoana aia creată de ei, să se judece cu ea. Le dau cartea de identitate că e a lor, aia e persoana CNP.”
Oficial, omul are un permis de conducere obţinut în Italia, dar pe care nu îl mai recunoaşte.

Gabriel Neculai: „Nu aveam nevoie de permisiunea cuiva să merg cu maşina pe drum. Că eu doar mă deplasez cu maşina, nu o conduc. Dacă e lucrul meu, ce fac? Îl înscriu la voi şi după aia plătesc în fiecare an chirie.”

Gabriel Neculai ar trebui să plătească 700 de lei pentru cele trei zile de spitalizare la psihiatrie, căci nu este asigurat în sistemul de sănătate. Susţine, însă, că nu o va face, pentru că nu el a cerut să fie supus controlului medical. Nici taxe şi impozite nu vrea să mai dea la stat.

Gabriel Neculai: „Casa nu au făcut-o ei, pământul nu mi l-au dat ei şi ei nu îmi dau nimic. Ei numai vor să ia, atât. Nu am niciun contract cu nimeni, unde eu mă angajez să plătesc pe durata vieţii mele ceva.”

La ieşirea din spital, omul a fost întâmpinat de doi amici, care îi împărtăşesc convingerile.

Petru Marius: „Buletinul de idetintate a fost făcut când nu cunoşteam anumite lucruri. Codul numit CNP defapt înseamnă cod de identificare fiscală.”

Cei care îşi spun „suverani” – „fiinţe născute vii” ar fi de acord să plătească impozite, dacă ar avea un contract cu statul, care să prevadă drepturi şi obligaţii ale fiecărei părţi. Asemenea grupări mai există în lume.

Previous Story

Oktoberfest Brașov: 10 trupe vor concerta la ediția cu numărul 10. Lista cu artiști

Next Story

Brașov: S-a aprobat. 1 apartament, 2 locuri de parcare. Se rezolvă problema parcărilor din oraș?