(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!”

Last Updated on februarie 5, 2018 Brașovenii și turiștii sunt invitați luni, 5 februarie, la schi în Poiana Brașov. Iarna a revenit pe pârtii.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „ Buna dimineata.
Astazi, 05.02.2018, la ora 09:00 in Poiana Brasov sunt -3 grade celsius si este innorat.
In Cristianu Mare sunt -7 grade celsius este innorat si este ceata.

(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 1 (Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 2
Functioneaza telegondola, telecabina Kanzel si Capra Neagra, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Ruia, Bradu si Stadion, covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.
Atentie, se produce zapada artificiala in majoritatea zonelor, ca urmare va recomandam sa schiati cu viteza redusa.
Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 3 (Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 4 (Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 5 (Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 6

Emil Farcasanu Mai trasa, mai impinsa, a venit iarna inapoi !(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 7😇 si nu oricum, ci in conditii Super !(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!” 8🙏 – 10 sus, -5 in Poiana .
Previous Story

Brașov: Update! Criminalul a fost prins! Se confirmă crima dintre frați. Unde a fost găsit fratele criminal de jandarmi

Next Story

Brașov: UPDATE. Fratele criminal, dus la arestul Poliției. Detalii oferite de Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunal