Brașov: UPDATE. Fratele criminal, dus la arestul Poliției. Detalii oferite de Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunal

Last Updated on februarie 5, 2018 Suspectul criminal, acuzat că și-a ucis fratele, a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore. El urmează să fie dus în fața judecătorilor pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat mortal în locuinţa sa de pe strada Înfrăţirii, din Braşov, suspectul fiind chiar fratele său minor, în vârstă de 17 ani. După comiterea faptei, care s-a petrecut în cursul zilei de duminică, în faţa altor tineri, adolescentul a fugit de acasă, fiind prins luni dimineaţa de către jandarmi, informează libertatea.ro.

Brașov: UPDATE. Fratele criminal, dus la arestul Poliției. Detalii oferite de Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunal 1

(foto: mytex.ro)

Adolescentul, A. Eusebiu, a fost prins în jurul orei 07.30, pe Bulevardu Saturn, din Braşov, de către o echipă de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov, fiind condus la audieri la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror șef secție urmărire penală Adrian Aldea, citat de mytex.ro: „La data de 5 februarie 2018, ora 10.40, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se analiza necesitatea prezentării lui cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului competent.

Din actele dosarului a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 4.02.2018, l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”

Victima, A. Mihai, lucra ca ospătar într-un restaurant din centrul Braşovului. El este originar din Sighişoara, însă a făcut liceul şi facultatea la Braşov.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!”

Next Story

Spitalul Regional Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „3 ani pentru o definiție! … eu nu mai am răbdare să stăm încolonați în urma unor politicieni mai interesați de titularii viitoarelor contracte”