Brașov: Update! Criminalul a fost prins! Se confirmă crima dintre frați. Unde a fost găsit fratele criminal de jandarmi

Last Updated on februarie 5, 2018 Update
Se confirmă zvonurile că duminică seara a avut loc o crimă între frați pe strada Înfrățirii din Brașov.  Purtătorul de cuvânt al GJMBV, Laurenţiu Stoian, a confirmat pentru mytex.ro că tânărul a fost identificat şi prins de trei jandarmi, în această dimineaţă, în jurul orelor 7.30, pe Bulevardul Saturn.

Știre inițială
Polițiștii din Brașov au fost chemați duminică seara prin 112 pe strada Înfrățirii unde a avut loc o crimă. Se pare că a fost o crimă între frați. Criminalul ar fi fugit.

Brașov: Update! Criminalul a fost prins! Se confirmă crima dintre frați. Unde a fost găsit fratele criminal de jandarmi 1

(foto: mytex.ro)

O persoană a sunat la 112 și a sesizat că o persoană este decedată, la adresa respectivă, iar la fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție, care au început cercetările, sub coordonarea unui procuror, potrivit brasovtv.com.

 

Pe Facebook au început să circule tot felul de mesaje în legătură cu această crimă: „și a omorât fratele azi dimineață împreună cu alți în casa și acuma a fugit, dacă îl vedeți anunțați politia sa prindă”.

„4 februarie, si-a injunghiat mortal fratele si a fugit. Cei care au informatii despre unde este sau unde ar putea sa fie, sunt rugati sa sune la 112, sau sa anunte cea mai apropiata sectie de Politie”.

„„L-a omorât cu două cuțite. Primul s-a rupt în gât și pe al doilea i l-a băgat în inimă. 6-7 lovituri de cuțit” potrivit unui mesaj prezentat de mytex.ro… „Se pare că tânărul se droga și pentru asta avea nevoie de bani. A furat bani de la fratele decedat și acesta l-ar fi bătut rău. Asta a fost răzbunarea lui alături de prietenii lui care l-au ținut și omorât”.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Posibilă crimă între frați! Criminalul, posibil drogat, ar fi fugit

Next Story

(Foto) Poiana Brașov. Starea pârtiilor. „Mai trasă, mai împinsă, a venit iarna înapoi!”