Brașov: Posibilă crimă între frați! Criminalul, posibil drogat, ar fi fugit

Last Updated on februarie 5, 2018 Polițiștii din Brașov au fost chemați duminică seara prin 112 pe strada Înfrățirii unde a avut loc o crimă. Se pare că a fost o crimă între frați. Criminalul ar fi fugit.

O persoană a sunat la 112 și a sesizat că o persoană este decedată, la adresa respectivă, iar la fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție, care au început cercetările, sub coordonarea unui procuror, potrivit brasovtv.com.

Brașov: Posibilă crimă între frați! Criminalul, posibil drogat, ar fi fugit 1

Pe Facebook au început să circule tot felul de mesaje în legătură cu această crimă: „și a omorât fratele azi dimineață împreună cu alți în casa și acuma a fugit, dacă îl vedeți anunțați politia sa prindă”.

„4 februarie, si-a injunghiat mortal fratele si a fugit.  Cei care au informatii despre unde este sau unde ar putea sa fie, sunt rugati sa sune la 112, sau sa anunte cea mai apropiata sectie de Politie”.

„„L-a omorât cu două cuțite. Primul s-a rupt în gât și pe al doilea i l-a băgat în inimă. 6-7 lovituri de cuțit” potrivit unui mesaj prezentat de mytex.ro… „Se pare că tânărul se droga și pentru asta avea nevoie de bani. A furat bani de la fratele decedat și acesta l-ar fi bătut rău. Asta a fost răzbunarea lui alături de prietenii lui care l-au ținut și omorât”.

Până la această oră Poliția nu a făcut declarații.

Previous Story

Brașov. Dr.Florin Orțan despre noul Spital Regional. „În termen de trei săptămâni, Primăria Brașov va finaliza procedura de …”

Next Story

Brașov: Update! Criminalul a fost prins! Se confirmă crima dintre frați. Unde a fost găsit fratele criminal de jandarmi