Brașov: S-a stabilit data pentru prima ediție a Noise Festival. „Ce aduce diferit? NIMIC! Este diferit prin simplul fapt că ne dorim să se întâmple în Brașov.”

Last Updated on februarie 13, 2018 La Brașov va avea loc prima ediție Noise Festival 30 iunie – 1 iulie 2018. Nu vor să fie u Untold ca la Cluj sau Neversea de la Constanța. Organizatorii spun că nu este diferit cu nimic, singura calitate – că se va desfășura la Brașov.

Dorin Gapo, fondatorul festivalului, citat de bizbrașov.ro: „Proiectul își dorește să promoveze artiștii din România și să atace mai multe genuri muzicale. Nu ne propunem să replicăm alte festivaluri consacrate din România, așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai mulți agenți economici și voluntari și suntem convinși că cu multă voință din partea tuturor se va realiza acest festival.

Brașov: S-a stabilit data pentru prima ediție a Noise Festival. „Ce aduce diferit? NIMIC! Este diferit prin simplul fapt că ne dorim să se întâmple în Brașov.” 1

Ne dorim să atacăm și segmentul de family, vom acorda atenție aparte și persoanelor cu dizabilități, să desfășurăm activități culturale, gen teatru de improvizație”,

Pe siteul festivalului: Ce aduce diferit? NIMIC! Este diferit prin simplul fapt că ne dorim să se întâmple în Brașov.
Genuri muzicale abordate? Electronic dance music, funky, future house, deep house, progressive, live artists, drum n bass, hip hop, pop rock.
Echipa NOISE desenează un festival de muzică la Brașov, cam asta ar trebui să facă zgomot.
Unde? Suntem în loading cu locația în care să putem petrece până-n zori fără a deranja comunicarea dintre generații 🙂 Ne dorim un loc brut, neexploatat pe care să facem noi zgomot timp de 3 zile.
Ce va cuprinde? 3 scene, zonă de food court, zonă de relaxare, market place, lounge-uri, zone cu dulciuri, camping, activități recreative.

Interesant de văzut dacă Festivalul care nu aduce nimic diferit organizat la Brașov va atrage oameni la festival, la Untoldul din Cluj fiind bătaie pe abonamente chiar dacă prețurile sunt destul de mari. La Untold s-au anunțat primele nume care vor concerta: ARMIN VAN BUUREN, AFROJACK, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, STEVE AOKI ȘI THE PRODIGY!

Brașov: S-a stabilit data pentru prima ediție a Noise Festival. „Ce aduce diferit? NIMIC! Este diferit prin simplul fapt că ne dorim să se întâmple în Brașov.” 2

KYGO, DIPLO, OLIVER HELDENS ȘI ALESSO

Previous Story

Foto Brașov: 24 de firme vor să vândă autobuze către RATBV. Ce autobuze ai dori?

Next Story

Foto Brașov: Lucrări complexe pentru salvarea blocului din Răcădău care era în pericol să se prăbușească peste locatari