Brașov: CHINUIȚI! Coadă la permise în ger. Oamenii nu sunt lăsaţi în clădire, fiindcă acolo ar fi “secrete”. “De azi noapte suntem aici de la 2 şi nu ştim dacă ajungem, că sunt al …”

Last Updated on februarie 28, 2018 Situația de la permise Brașov nu s-a rezolvat, iar acum oamenii așteaptă cu noaptea în cap la rând pentru a prinde un bon de ordine pe un ger cumplit. Oamenii care au treabă la ghişeele statului sunt ţinuţi cu orele afară, la coadă.

Deşi instituţia are un hol încăpător, oamenilor nu li se permite să intre în clădire pe motiv că acolo ar fi deţinute informaţii secrete, potrivit stirileprotv.ro.

Brașov: CHINUIȚI! Coadă la permise în ger. Oamenii nu sunt lăsaţi în clădire, fiindcă acolo ar fi "secrete". “De azi noapte suntem aici de la 2 şi nu ştim dacă ajungem, că sunt al ...” 1

Ghişeele se deschid la ora 8.30 şi tot atunci se eliberează şi bonurile de ordine – 40 pe zi. Oamenii merg de la 2 noaptea, ca să fie siguri că prind unul. Fac liste de aşteptare la bonuri de ordine şi se adăpostesc în maşini până în zori.

“De azi noapte suntem aici de la 2 şi nu ştim dacă ajungem, că sunt al 42 lea pe lista”, spune o persoană care aşteaptă. “Pe holul ăla încape un tren întreg, îl ţine gol, stau oamenii că proştii aici”.

“Este bătaie de jos şi umilinţă. Stăm şi îngheţăm, ne plimbăm, bem câte 7 cafele şi ţurţurii de afară pot să cadă cuiva în cap, unui copil. La cât de frig a fost puteau să ne lase în sala aici măcar să fim în limita omeniei, a bunului simţ”

Ani Oriana Albert, comisar şef DRPCIV, spune că “Instituţia este supusă regulilor privind protecţia datelor şi informaţiilor astfel încât nu este permis accesul publicului în afara orelor cu publicul”

Holul are însă uşa şi la capătul dinspre interiorul clădirii, aşa că oamenii adăpostiţi acolo nu ar avea acces la nici un fel de secrete. Cei care vor să scape de cozi se pot programa online la ghişeu, doar că primul loc liber e peste o lună.

Previous Story

Brașov: Jandarm internat la psihiatrie, după ce a atacat o echipă de poliţişti cu un spray

Next Story

Robert Lazar: „Din păcate, orașul Brașov se dezvoltă doar în jurul mașinilor …. atunci când vrem să ieșim dintr-un giratoriu, observăm că mașina din fața noastră, care iese și ea din intersecție, este oprită din cauze diverse (pietoni pe trecere, blocaj etc). Ce facem în acest caz? …”