Adrian Veștea: „Cu Aeroportul de la Brașov eu îmi joc viitorul politic. Și se va face aeroport, în 2 ani !“ Ce mai spune șeful CJ:

Last Updated on februarie 1, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, s-a convins că cea mai bună soluție pentru construirea Aeroportului este ca instituția sa să finalizeze lucrările, fără ajutorul Primăriei. Veștea spune că își joacă viitorul politic prin această decizie.

Pe Facebook, Onelia Pescaru  a postat un video cu mesajul: „Cu Aeroportul de la Brașov eu îmi joc viitorul politic. Și se va face aeroport, în doi ani ! “

Adrian Veștea: „Cu Aeroportul de la Brașov eu îmi joc viitorul politic. Și se va face aeroport, în 2 ani !“ Ce mai spune șeful CJ: 1

– Adrian Veștea, la Mix Actual. Nu a sfințit ïncă locul- se gândea la un moment dat să aducă un sobor de preoți să alunge necuratul !- dar o va face când pornesc lucrările. Care lucrări, odată pornite, nu se vor mai opri, decât la … panglica de finalul finalului.

Un viitor politic la temelia căruia fostul primar de Râșnov, puțin sărit de 40 de ani, așează 14 ani de experiență, în toate guvernările, una mai zgârcită ca alta la fonduri pentru zona noastră. Așa că Adrian Veștea a fost nevoit să-și dezvolte și simțurile și abilitățile. Mai de la buget, mai cu resurse proprii, mai cu fonduri europene.

Ce ar putea urma? Un post de ministru? Da, într-un domeniu în care a acumulat experiență! Administrație, Ministerul Dezvoltării… Adică, unde socotește că nu s-ar face de râs, cum se mai întâmplă în zilele noastre.

Deocamdată, un credit de 200 de milioane și promisiunea că aeroportul nu va lăsa județul mai dator decât l-a preluat. Că toate corpurile de spital fi-vor renovate pànă la -Doamne ajută!- spitalul regional, pe care-l lasă altora de construit. Și că ceva drumuri se repară cu fonduri europene.

Salarile foarte mari de azi din CJ ? O povară pentru președinte, obișnuit cu mult mai puțin. De ce povară? Pentru că multe administrații mici se vor sufoca, după ce în prealabil se va renunța la orice investiții… Cu riscul de a fi foarte nepopular printre angajați, Veștea promite însă că-i va face pe subalternii lui să merite fiecare bănuț.

Pentru că de lucru … e gârlă!
Adrian Vestea, la Mix Actual!

Vezi aici Video:

Crezi că va reuși Adrian Veștea să construiască Aeroportul?

Previous Story

Update. Aeroportul Brașov va fi făcut doar de Consiliul Județean. Reacția Primăriei

Next Story

Brașov: Direcţia 5 sărbătoreşte Valentine’s Day la Reduta. Cât costă un bilet