Brașov: Direcţia 5 sărbătoreşte Valentine’s Day la Reduta. Cât costă un bilet

Last Updated on februarie 1, 2018 Pe 16 Februarie la Centrul Cultural “Reduta” din Brasov, Directia 5 iti ofera o seara romantica.

Astfel, cum Valentine’s Day e un bun prilej pentru a ne arăta iubirea pentru oamenii speciali din viața noastră, avem ocazia să-i vedem și să îi ascultăm live pe simpaticii cuceritori de la Direcția 5.

Brașov: Direcţia 5 sărbătoreşte Valentine's Day la Reduta. Cât costă un bilet 1

La Centrul Cultural Reduta din Brașov vor răsuna hituri precum ”Iti multumesc“, „Dacă ai sti“, ”Esti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și la sălile de spectacol.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa Direcția 5 s-a înființat în anul 1991, iar un an mai târziu băietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peștele în gheare“. A urmat apoi o lungă poveste muzicală de succes, cu peste 20 de albume și sute de piese lansate și cântate peste tot în țară și nu numai. De-a lungul timpului, Direcția 5 a colaborat cu artiști precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

Previous Story

Adrian Veștea: „Cu Aeroportul de la Brașov eu îmi joc viitorul politic. Și se va face aeroport, în 2 ani !“ Ce mai spune șeful CJ:

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor. Sunt 0 grade Celsius