Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere la Gară, unul pe Calea București și unul pe Griviței. în două zile

Last Updated on februarie 9, 2018 3 pietoni au fost loviți joi și vineri în Brașov. Doi au fost loviți de mașini joi, la Gară și pe Calea București, și unul vineri, pe Griviței.

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, citată de mytex.ro: „O femeie de 53 de ani, din județul Prahova, care a condus un autoturism pe str. Calea București, dinspre str. Poienelor spre str. Lacurilor, la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului nr. 106, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 22 ani, din județul Bacău, angajat în traversarea regulamentară a străzii pe care l-a surprins și accidentat”.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a tânărului, care a fost transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cât priveşte accidentul de pe Bulevardul Gării din Braşov, produs joi aseară, poliţiştii au stabilit că un şofer de 58 de ani, din judeţul Covasna, care şofa un microbuz, nu a acordat prioritate unei femei de 72 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii, accidentând-o. Din nefericire, femeia a suferit răni grave, potrivit reprezentantei IJP Braşov.

Joi, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Mihai Teodorescu  a postat o fotografie cu mesajul: „Trafic aglomerat b-dul Gării la OMV”

Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere la Gară, unul pe Calea București și unul pe Griviței. în două zile 1

Vineri, pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAlin Dragomir  a scris: „ccident pe Grivitei la trecerea de pietoni de la Sergiana giratoriu. Politie si ambulanta prezente 14:00”

Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere la Gară, unul pe Calea București și unul pe Griviței. în două zile 2

(foto: Lică Høria)

 
Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, vineri, 9 februarie. Sunt -3 grade Celsius și ninge

Next Story

Brașov: Fratele criminal rămâne în arest. Contestație respinsă. De ce ar fi comis oribila crimă