Brașov: Fratele criminal rămâne în arest. Contestație respinsă. De ce ar fi comis oribila crimă

Last Updated on februarie 9, 2018 Tânărul de 17 ani arestat pentru că și-a omorât fratele va rămâne în continuare în arest. Judecătorii au respins vineri contestația acestuia la mandatul de arestared e 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecător Cosmin Dicu, a precizat pentru mytex.ro că judecătorul de drepturi şi libertăţi a respins contestaţia formulată de inculpat împotriva deciziei Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov de a-l aresta preventiv pe o perioadă de 30 de zile.Brașov: Fratele criminal rămâne în arest. Contestație respinsă. De ce ar fi comis oribila crimă 1

(foto: mytex.ro)

Prin urmare, Eusebiu-Nicolae A. rămâne în arest preventiv, fiind acuzat de „omor calificat”.

Mandatul de arestare preventivă este valabil până pe 7 martie, inclusiv.

Potrivit unor surse, minorul le-ar fi declarat anchetatorilor că a comis crima, pentru că fratele lui era autoritar, iar uneori agresiv faţă de el. Pe de altă parte, minorul ar fi avut probleme cu consumul substanţelor interzise. Omorul ar fi fost comis prin înjunghiere „de nenumărate ori” (exprimarea procurorilor) în timp ce victima în vârstă de 23 de ani dormea.

Crima între fraţi a avut loc duminica trecută pe Strada Înfrăţirii din Braşov. Vecinii celor doi spun că mezinul era chefliu şi că certurile dintre ei erau frecvente. Cei doi fraţi au crescut mai mult singuri, după cum spun vecinii, încă de când erau în clasele primare, după ce părinţii s-au despărţit. Mama trecea frecvent pe la ei şi le asigura cele necesare, însă cei doi copii s-au descurcat cum au putut, informează RTT Brașov.

„Au crescut singuri. Mă-sa şi taică-său s-au despărţit, ea a plecat cu un bărbat, taică-său a luat-o razna, în altă parte. Nu făcea scandal, făcea acolo, în casă, dansuri, chefuri de mama focului, chefuri şi chefuri şi chefuri. Vecinul de lângă a zis că nu poate să doarmă”, povestea astăzi o vecină.

Mihai, fratele cel mare, îşi închiriase un apartament unde locuia cu soţia lui. Mama celor doi băieţi i-ar fi cerut celui mare să-l supravegheze în aceste zile pe mezin, astfel că Mihai a dormit câteva nopţi în apartamentul în care au crescut.

Brașov: Fratele criminal rămâne în arest. Contestație respinsă. De ce ar fi comis oribila crimă 2

Aici s-a întâmplat duminică tragedia. Adolescentul şi-a înjunghiat de mai multe ori fratele mai mare, după care a fugit de-acasă. A fost prins de jandarmi luni dimineaţă şi condus la audieri, la finalul cărora a fost reţinut pentru 24 de ore.

Deşi nu există o confirmare, unii dintre cei care îl cunoşteau pe agresor spun că obişnuia să consume droguri. Acest viciu ar putea fi o explicaţie a odioasei crime. Pentru că suspectul are 17 ani, cercetările vor fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie.

Previous Story

Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere la Gară, unul pe Calea București și unul pe Griviței. în două zile

Next Story

Brașov: Dedeman construiește al doilea magazin. A început autorizarea