Accident Brașov: „Pe Griviței, un BMW a călcat un pieton si a intrat pe contrasens în altă mașină …”

Last Updated on februarie 27, 2018 Un accident destul de grav a avut loc marți după-amiaza pe strada Griviței, spaima pietonilor. Potrivit martorilor, un BMW  a călcat un pieton si a intrat pe contrasens în altă mașină

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovCosmin Iulian Pintilie: „Accident pe Griviței, un BMW a călcat un pieton si a intrat pe contrasens în altă masina…. Cred ca a lovit mai multe masini, a intrat destul de tare”

Vasi Vintila a postat o fotografie cu mesajul: Accident pe Griviței
Accident Brașov: „Pe Griviței, un BMW a călcat un pieton si a intrat pe contrasens în altă mașină ...” 1

Alexandru Arisanu Masinile de dezapezire unde sunt? De 2 zile nu am vazut nimic pe strazi, e si normal sa fie accidente

Alex Radoi Aici nu sunt de acord cu tine. De ce? Deoarece carosabilul in oras chiar este curat. Fata de cum era aseara. Aici este strict vina soferului nu a celor de la deszapezire.

 

Ana Maria Găman Tin sa te contrazic, masinile de deszapezire sunt la datorie. Dar vb aia avea BMW, despre ce vb? Neadaptarea vitezei la conditiile de drum! Cum noi altii, nu am produs nici un accident iar el zmeul șoselelor loveste si un pietoni si intra si pe contrasens?! Victima se afla pe trecerea de pietoni…despre ce vb??!! Aici tot cei de la deszapezire sunt de vina?!

 

Cosmin Mihai Stanciulescu Mai mult de atat nu se poate curata. Inca nu s a inventat metoda prin care sa se usuce asfaltul si sa nu se mai depuna zapada. Si învățați o data ca se scrie “deSzapezire” si nu mai pociti limba romana si postarile cu comentarii pocite.

Previous Story

Brașov: al treilea deces din cauza gripei

Next Story

Brașov: 35 de firme interesate să vândă autobuze RATBV-ului. Roman Brașov mai produce autobuze?