Brașov: 35 de firme interesate să vândă autobuze RATBV-ului. Roman Brașov mai produce autobuze?

Last Updated on februarie 28, 2018 Se anunță o bătălie mare pe achiziția de autobuze la Brașov. Reprezentanții RATBV au declarat marți că 35 de firme sunt interesate de licitația organizată prin Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD)

Conform anunţului postat pe site-ul RATBV, termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 26 martie 2018, ora 14.00. Prin această procedură vor fi achiziţionate 105 autobuze Euro 6, în valoare totală estimată de 114 milioane de lei.

Brașov: 35 de firme interesate să vândă autobuze RATBV-ului. Roman Brașov mai produce autobuze? 1

Achiziţia se va realiza într-un singur lot, de la un singur furnizor, acesta lucru urmând a se întâmpla în vederea omogenizării flotei de transport public de călători a RATBV astfel încât să nu fie a reduse viitoarele costuri de mentenanţă a parcului auto. Conform anunţului, vor fi achiziţionate 30 autobuze de 10 metri lungime, 40 de autobuze de 12 metri lungime şi 35 de autobuze articulate de 18 metri lungime.

Mulți s-au întrebat de ce Primăria Brașov nu cumpără autobuze de la Roman Brașov. Mai produce Roman autobuze? Pe siteul lor sunt prezentate doar camioane.

Va avea parte Brașovul de un scandal ca cel din București unde firma câștigătoare este Otokar? Primăria București este acuzată că a cumpărat 400 de autobuze la supra-preț.

Brașov: 35 de firme interesate să vândă autobuze RATBV-ului. Roman Brașov mai produce autobuze? 2 Brașov: 35 de firme interesate să vândă autobuze RATBV-ului. Roman Brașov mai produce autobuze? 3

“Valoarea achiziției este de 100 de milioane de euro, ceea ce înseamnă 250.000 de euro + TVA pentru un autobuz”, a declarat Gabriela Firea.

Previous Story

Accident Brașov: „Pe Griviței, un BMW a călcat un pieton si a intrat pe contrasens în altă mașină …”

Next Story

Brașov: Subway deschide pe Republicii cu o ofertă specială