Vine Gabriela Firea la Brașov? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”?

(Last Updated On: January 12, 2018)

Brașovul este unul din orașele în care se va organiza un concert patriotic plătit de primarul Bucureștiului, Gabriela Firea. Ea este acuzată că în acest mod își face campanie electorală pentru o candidatură la prezidențialele din 2019 când se va lupta cu Klaus Iohannis.
Crezi că are curaj să vină și ea la Brașov sau se va organiza spectacolul fără ea?

Primarul Bucureștiului își extinde politica la nivel național: organizează spectacole patriotice în toată România, plătite din bugetul Capitalei. Coincidență sau nu, această nouă strategie vine într-o perioadă în care Gabriela Firea este văzută, chiar și printre membrii PSD, drept un potențial candidat la alegerile prezidențiale din 2019, scriu vineri cei de la Recorder.ro. și preluat de psnews.ro.

Pentru a onora Centenarul Marii Uniri, Primăria Capitalei a făcut posibilă desfășurarea turneului național „Toţi K1 pentru România”, pe care organizatorii îl prezintă drept „o lecţie de istorie şi cultură” care urmărește „datoria sfântă și obligatorie de păstrare și cultivare a dragostei de țară”.

Parada naţională de patriotism va trece prin mai multe orașe din România și este finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul Excelsior. Bucureștenii vor achita o factură de 570.000 de lei (125.000 de euro) pentru toată distracția provinciei. Printre vedete se numără formaţia K1, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, prezentatoarea TV Iuliana Tudor, grupul „Crai Nou” și rapperul Tuan.

Turneul a început deja, iar prima cântare a României s-a ținut la Alexandria (judeţul Teleorman), pe 19 decembrie. A urmat Târgoviștea, pe 23 decembrie, iar primul concert din 2018 va fi la Slatina, spre finalul lunii ianuarie.

(foto: kanald.ro)

În comunicatul de lansare a turneului, organizatorii anunțau că vor ajunge în București, Craiova, Sibiu, Alba Iulia, Timișoara, Cluj, Târgu Mures, Iași, Galați, Constanța, Bacău, Baia Mare, Oradea și Brasov. Numai că până acum concertele au avut loc în Alexandria și Târgoviște, orașe care nu figurau în planul inițial.