Omul de afaceri din Brașov Simon Maurer a vrut să cumpere Dinamo? Suma uriașă pe care ar fi oferit-o

Last Updated on ianuarie 12, 2018 Simon Maurer, omul de afaceri din Brașov care construiește Avantgarden, se știe că este ambițios. El și-a extins afacerile și în țară atfel că are nevoie de vizibilitate mai amre a brandului. Iar fotbalul îl poate ajuta.

A încercat să cumpere FC Brașov dar din cazua situației dezastuoase a contabilității afacerea a picat. Acum se pare că a vrut să cumpere clubul Dinamo.

Omul de afaceri din Brașov Simon Maurer a vrut să cumpere Dinamo? Suma uriașă pe care ar fi oferit-o 1

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat de mai multe ori că vrea să vândă clubul, s-au vehiculat tot felul de prețuri, însă, când a fost să aibă ceva concret pe masă, se pare că a dat cu piciorul. Potrivit libertatea.ro și preluat de bzb.ro, omul de afaceri brașovean Simon Maurer ar fi făcut, la finalul anului trecut, o ofertă clară de cumpărare a clubului de fotbal Dinamo pentru 7.000.000 de euro.

Negoiță a tărăgănat un răspuns evident, iar Maurer a renunțat și s-a orientat către AS SR Brașov, formaţie pe care vrea să o ducă din Liga a 4-a până în Liga I. „Cine v-a furnizat informația, știe ceva, însă nu versiunea completă. Domnul Negoiță l-a contactat pe Maurer, venind cu ideea de achiziționa Dinamo, dar nu ne-am înțeles”, au spus, pentru sursa citată, apropiaţi ai lui Simon Maurer.

Previous Story

Brașov: Începe războiul cu urşii. Garduri electrice și împușcarea lor. Sunt 6,500 de urși în România

Next Story

Vine Gabriela Firea la Brașov? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”?