Omul de afaceri din Brașov Simon Maurer a vrut să cumpere Dinamo? Suma uriașă pe care ar fi oferit-o

(Last Updated On: January 12, 2018)

Simon Maurer, omul de afaceri din Brașov care construiește Avantgarden, se știe că este ambițios. El și-a extins afacerile și în țară atfel că are nevoie de vizibilitate mai amre a brandului. Iar fotbalul îl poate ajuta.

A încercat să cumpere FC Brașov dar din cazua situației dezastuoase a contabilității afacerea a picat. Acum se pare că a vrut să cumpere clubul Dinamo.

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat de mai multe ori că vrea să vândă clubul, s-au vehiculat tot felul de prețuri, însă, când a fost să aibă ceva concret pe masă, se pare că a dat cu piciorul. Potrivit libertatea.ro și preluat de bzb.ro, omul de afaceri brașovean Simon Maurer ar fi făcut, la finalul anului trecut, o ofertă clară de cumpărare a clubului de fotbal Dinamo pentru 7.000.000 de euro.

Negoiță a tărăgănat un răspuns evident, iar Maurer a renunțat și s-a orientat către AS SR Brașov, formaţie pe care vrea să o ducă din Liga a 4-a până în Liga I. „Cine v-a furnizat informația, știe ceva, însă nu versiunea completă. Domnul Negoiță l-a contactat pe Maurer, venind cu ideea de achiziționa Dinamo, dar nu ne-am înțeles”, au spus, pentru sursa citată, apropiaţi ai lui Simon Maurer.