Brașov: Tot Calea București. Tot o trecere de pietoni. O mamă și copilul la un pas să fie spulberați de un Taxi. „Deși suntem oprite un grup de mașini aflare pe banda 1 și 2 , pe trecere femeia este …”

Last Updated on ianuarie 12, 2018 Un grav accident de circulație era să se producă vineri dimineața pe Calea București, lângă Spitalul Județean. Un taximetrist era să spulbere pe trecere o mamă și copilul ei.

Pe Facebook, Valeriu Costea a scris: „Ora 10:29 Calea București , Brasov . La trecerea de pietoni aflată înaintea Spitalului Județean pe direcția de mers spre centrul orașului, mașinile de pe banda 1 și 2 dau prioritate unei mame cu un copil de mâna sa treacă strada.

Brașov: Tot Calea București. Tot o trecere de pietoni. O mamă și copilul la un pas să fie spulberați de un Taxi. „Deși suntem oprite un grup de mașini aflare pe banda 1 și 2 , pe trecere femeia este ...” 1

Deși suntem oprite un grup de mașini aflare pe banda 1 și 2 , pe trecere femeia este in mișcare in fata noastră, pe banda 3 trece in viteza taxiul cu numărul BV10… fără sa încetinească măcar . Au avut noroc cei doi pietoni din fericire .

Aviz poliției rutiere din Brasov”.

Previous Story

Vine Gabriela Firea la Brașov? Vrea să fie președintele României și plătește spectacole prin țară, „Toţi K1 pentru România”?

Next Story

„La revedere, Brașov!” Dopo Poco s-a închis. Anunțul companiei