„La revedere, Brașov!” Dopo Poco s-a închis. Anunțul companiei

Last Updated on ianuarie 13, 2018 Pe 9 ianuarie, Dopo Poco  a închis pizzeria din Brașov, din motive obiective.

Pe Facebook, Dopo Poco a scris: „Dragii noștri, Cu părere de rău, vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.

„La revedere, Brașov!” Dopo Poco s-a închis. Anunțul companiei 1

Mulțumim pentru tot sprijinul și dedicarea de care ne-am bucurat din partea echipei noastre din Brașov. Mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești ani, alegând și preferând preparatele noastre.

Suntem mândri să numărăm, la finalul acestei perioade, zeci de mii de pizza livrate, nenumărate ore petrecute în bucătărie, sute de rețete experimentate până la perfecțiune. Fiecare apreciere ne-a adus bucurii nespuse, iar fiecare critică ne-a adus lecții valoroase. Pentru toate, vă mulțumim înzecit.

De astăzi, ne vom concentra eforturile pentru ca Dopo Poco Iași, Dopo Poco Piatra Neamț și Dopo Poco Timișoara să rămână alegerea voastră preferată când vreți să vă bucurați de mese gustoase în pauză, în familie, alături de prieteni și în orice moment. Vom rămâne fideli angajamentului de a vă oferi preparate gătite cu grijă și cu drag, din respect pentru preferințele voastre culinare.

Vă mulțumim!
La revedere, Brașov!”

Previous Story

Brașov: Tot Calea București. Tot o trecere de pietoni. O mamă și copilul la un pas să fie spulberați de un Taxi. „Deși suntem oprite un grup de mașini aflare pe banda 1 și 2 , pe trecere femeia este …”

Next Story

Poiana Brașov: Starea pârtiilor. Este înnorat și ninge.