Foto Brașov: „Așa se circulă în 2018 murim de frig în autobuzele RATBV!” Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate?

Last Updated on ianuarie 17, 2018 A venit din nou gerul iar RATBV continuă aceiași politică: pe unele trasee nu dă drumul la căldură în autobuze. Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate?

Pe Facebook, Damian Costel a adăugat fotografii cu mesajul: „Asa se circula in 2018 murim de frig in autobuzele RATBV!”

Foto Brașov: „Așa se circulă în 2018 murim de frig în autobuzele RATBV!” Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate? 1 Foto Brașov: „Așa se circulă în 2018 murim de frig în autobuzele RATBV!” Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate? 2

Primăria Brașov a anunțat pe 15 decembrie că va cumpăra peste 100 de aurobuze noi. Le va folosi iarna la fel de înghețate?

„Semnarea acestui contract reprezintă o primă etapă din ceea ce înseamnă implementarea strategiei noastre, prevăzută şi în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, de a trasforma trasportul în comun în principala opţiune de transport din municipiul Braşov.

Nu în ultimul rând, RAT-ul va trebui să fie o alternativă viabilă şi pentru cei din Zona Metropolitană. Sper că achiziţionarea acestor autobuze să nu însemne doar înlocuirea celor vechi, ci şi faptul că acestea vor ajunge la timp în staţii şi că sunt îndeajuns de multe pe traseu ca să asigure un transport confortabil pentru călători.

Le mulţumesc celor de la BERD care, şi de această dată, s-au dovedit a fi buni parteneri ai Braşovului” a declarat primarul George Scripcaru la acea vreme.

Previous Story

Brașov: Fostul primar din Bran condamnat definitv pentru mită. Câți ani a primit de închisoare

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando’s