(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando’s

Last Updated on ianuarie 17, 2018 Două accidente au avut loc miercuri dimineață în Brașov. Un pieton a fost lovit pe trecere la Complex Bartolomeu și două autoturisme s-au tamponat  în față la Ando’s.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovMarius Nastasa a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit pe trecere la Complex Bartolomeu!! Se circula in condiții relativ normale!!!”

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando's 1

Un alt accident a avut loc miercuri dimineață. Georgiana Vârciu Pop: Tamponare in fata la Ando’s! S-au oprit in mijlocul drumului dar se circula normal!”

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando's 2 (Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando's 3

Bala Claud Chiar mă întrebam când se vor lovi acolo deoarce mașinile de pe doua/trei benzi se înghesuie să pătrundă pe prima bandă când vin dinspre Star.

Mădălin Ormenișan Toți șmecherii forțează ieșirea acolo și nu isi respecta banda…era clar că se va întâmpla până la urma.

 

Previous Story

Foto Brașov: „Așa se circulă în 2018 murim de frig în autobuzele RATBV!” Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate?

Next Story

Brașov: Mamă şi fiică, găsite moarte în casă după 2 ani! De ce nu a ştiut nimeni nimic