Brașov: Mamă şi fiică, găsite moarte în casă după 2 ani! De ce nu a ştiut nimeni nimic

Last Updated on ianuarie 17, 2018 Două femei, mamă și fiică au fost găsite moarte într-o casă din Șchei. Ele au murit acum doi ani! Anchetatorii presupun că din cauza intoxicării cu gaz. Suspect este faptul că nimeni nu a descoperit moartea celor două până acum.

Trupurile celor două femei au fost descoperite în casa lor din cartierul Şchei. Vecinii ştiau că nu locuieşte nimeni acolo pentru că proprietarii se mutaseră demult în Ungaria. Oamenii au remarcat însă, în ultima vreme, că geamurile, uşile şi chiar poarta fuseseră forţate. Aseară au decis să intre în locuinţa să verifice dacă nu cumva e vorba despre hoţi, informează Stirile Pro Tv.

Brașov: Mamă şi fiică, găsite moarte în casă după 2 ani! De ce nu a ştiut nimeni nimic 1

“În momentul când au fost să închidă uşile, au fost şi sus să vadă şi atunci au văzut cele două cadavre”, spune un vecin. “Am înţeles că era una pe jos şi mamă-sa era pe o canapea… “

Vecinii îşi amintesc că în urmă cu doi ani şi jumătate, femeile au venit în vizită în România şi au stat o vreme. Au curăţat curtea şi au făcut mici reparaţii. La un moment dat n-au mai fost văzute iar oamenii şi-au imaginat că au plecat înapoi în Ungaria, aşa că nu s-au alertat.

“Asta pare foarte ciudat, se întrebau şi poliţiştii “bai dar nimeni n-a ştiut?” Nimeni nu s-a gândit că e cineva în casă, în primul rând şi în al doilea rând părea totul de izbelişte pe aicea”, declară vecinul victimelor.

Anchetatorii inceraca să afle cauza morţii celor două femei. Starea avansată de degradare a trupurilor şi faptul că au trecut mai bine de doi ani de la deces îngreunează cercetările. Surse din rândul achetatorilor spun că în locuinţa ar fi fost găsită o butelie de camping despre care se bănuieşte că a fost folosită la încălzire şi nu este exclus ca o defecţiune să fi provocat asfixierea victimelor.

Nelocuită de mai bine de 20 de ani, casa fusese debranşată de la utilităţi. Aspectul de locuinţa abandonată i-a atras, se pare, pe oamenii fără adăpost care, bănuiesc vecinii, ar fi intrat şi ar fi răvăşit lucrurile. Speriaţi de ce au găsit acolo, au fugit, se pare, lăsând uşile şi poarta deschise. Asta i-a alertat pe oameni şi aşa s-a descoperit oroarea. Urmează că medicii legişti să determine cauza morţii celor două femei. De neînţeles pentru anchetatori este cum a fost posibil ca rudele lor să nu se alarmeze în tot acest timp.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit pe trecere și tamponare în față la Ando’s

Next Story

Foto Brașov: „Am asistat uimită cum domnii de la curățenie, în loc să pună un cauciuc stricat în mașină, l-au aruncat în pădure și cum s-a oprit foarte aproape de șosea, un domn a coborât și l-a mai împins puțin”