Brașov: Fostul primar din Bran condamnat definitv pentru mită. Câți ani a primit de închisoare

Last Updated on ianuarie 16, 2018 Gheorghe Hermenean, fostul primar al comunei Bran, a fost condamnat de magistraţii de la Curtea de Apel la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 3 ani. Decizia este definitivă.

În prima instanţă, la Tribunal Braşov, fostul primar primise 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 3 ani, informează bzb.ro

Brașov: Fostul primar din Bran condamnat definitv pentru mită. Câți ani a primit de închisoare 1

Gheorghe Hermenean a fost prins în flagrant, în noiembrie 2015, în timp ce lua mită 5.000 de lei de la reprezentantul unei societăţi comerciale care dorea să asigure iluminatul localităţii în perioada sărbătorilor de iarnă. „Îmi pare rău. A fost o capcană”, a fost declarația dată atunci de Hermenean, în momentul în care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal.

Next Story

Foto Brașov: „Așa se circulă în 2018 murim de frig în autobuzele RATBV!” Ar trebui călătorii să plătească mai puțin pe aceste linii înghețate?