(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal.

Last Updated on ianuarie 16, 2018 Drumul spre Predeal a devenit periculos pentru unii șoferi. Un autoturism s-a răsturant luni iar marți un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovCosmina Brînzoiua postat o fotografie cu mesajul: „Atentie la urcare in Predeal !”

(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal. 1

Luni, tot pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovClaudiu Anton  a postat o fotografie cu mesajul: „Timisu De Jos sens spre Predeal, masina rasturnata”

 

(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal. 2

(foto: Demeter Zsolt)

(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal. 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer”

Next Story

Brașov: Fostul primar din Bran condamnat definitv pentru mită. Câți ani a primit de închisoare