(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer”

Last Updated on ianuarie 16, 2018 Cei 5 protestatari din Cluj care au plecat pe jos într-un marș al Speranței vor intra astăzi în Brașov și vor merge mai departe spre Predeal. Cine poate să-i ajute poate contacta Corupția ucide Au nevoie și de cazare pe drumul Brașov-Ploiești.

Pe Facebook, Sorin Bobis a scris: „Buna tuturor.Ziua a sasea a Marsului Sperantei.Astazi am depasit jumatatea drumului pana la Bucuresti. Am plecat din Rupea pe un frig crunt,-13 grade celsius. Temperatura a ramas negativa toata ziua, cand a fost cel mai cald erau – 4 grade. Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer.

(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer” 1 (Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer” 2

 

(foto: Magda Creosteanu )

Am trecut prin putine localitati,am urcat si apoi coborat prin Padurea Bogatii ajungand in final cam la 10 km de Brasov. Maine vom pleca spre Brasov, il vom strabate incercand sa ajungem pana in Predeal.

Sa auzim de bine”.

Corupția ucide :#MarsulSperantei ziua a sasea s-a incheiat, la 10 kilometri inainte de Brasov. Ce nevoi trebuiesc acoperite in urmatoarele zile :

– Echipa a trecut de 10 persoane, iar dupa Brasov NU au cazare in niciun loc. Daca puteti oferi cazare pe traseul Brasov – Ploiesti – Bucuresti, sa ziceti. Au niste oferte unde niste pensiuni ofera discount , pana acum.

(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer” 3
Daca doriti sa contribuiti financiar, Alexandre Lacaille
RO52BTRL01301201J03052XX
– Este nevoie de o masina de suport pe oricare dintre segmente urmatoare. Daca poti sa vii sa ii insotesti cu masina o zi, ajuta extrem de mult!”

Magda Creosteanu: „Ieri ne-am alaturat si noi, doar pentru 3 ore, grupului extraordinar care a plecat sa strabata pe jos drumul de la Cluj la Bucuresti. O atmosfera optimista, chiar daca picioarele tremura un pic din cauza efortului.

Soferii ne incurajeaza cu farurile, cu claxoanele, unii se opresc sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva, altii sa ne spuna ca sunt alaturi de noi. Tara asta are atatia oameni minunati!…

(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer” 4

Solidaritatea e cel mai frumos si pur si neconditionat sentiment”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană!

Next Story

(Foto) Accident Brașov: O mașină s-a răsturnat iar un TIR s-a oprit în parapeți, la un pas să cadă într-o râpă, pe drumul spre Predeal.