(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană!

Last Updated on ianuarie 15, 2018 Alte două mașini au ajuns printre copacii de pe marginea drumului spre Poiana Brașov. Sâmbătă noapte și duminică, alte două autoturisme au „zburat” de pe șosea.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovFlori Florentina a postat fotografii cu mesajul: „Accident drumul Poienii, 2 masini implicate”:

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 1 (Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 2 (Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 3

Duminică, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,, Razvan Ghisoiu a scris: „Brașov spre Poiana Brașov, inainte de Poiana Mică oprită circulația de Poliție, accident se pare. Edit 14:47 s-a dat drumul alternativ”

Diaconu Mihnea:  Pe la 13:00 sa intamplat am trecut pe acolo si politia ia scos pe cei doi era o fata si un băiat. A venit din Poiana si mergea spre oras avea viteza a derapat cred si a rupt gardul de lemn.

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 4

Dani Hamza Curbă, tracțiune spate, experiență… praf, bine că au scapat ei. Fiarele se rezolvă, oasele nu prea…

Sâmbătă noapte, un autoturism a „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană. Potrivit martorilor, în acea zonă se formează frecvent polei.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovNataly Negara  a postat fotografii cu mesajul: „00.20 la coborâre din Poiana, un WV a zburat printre copaci. Trafic blocat, Smurd, Pompieri

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 5

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 6

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 7

Marian Vlad E cu 2 curbe înainte de hergelia de cai și chiar in următoare curba acum 1 luna a sărit o duba

Iliescu Alexandru In acea curba se formeaza frecvent polei, plus ca in timpul zilei nu bate niciodata soarele acolo( exact acelasi fenomen se intampla pe urcarea la iesirea din padure din zona de la crucea albastra, ultima linie dreapta inainte de a ajunge in Poiana Mica, acolo este o zona cu curba si contracurba foarte periculoasa…..mare atentie pe viitor!

Alex Radoi Nu doresc răul nimanui, dar asta sa fie invatare de minte pt majoritatea care se cred soferi de raliu si transforma drumul poienii in traseu de curse. Drumul poienii este dificil. Conduceti prudent si cu simt de raspundere!!!!

George Trusca Oameni buni reduceti viteza , temperaturile scazute favorizeaza aparitia poleiului.
Drumuri bune!!!

 

În altă ordine de idei, un camion a blocat drumul dintre Moieciu și Fundata. Gabriel UrsAccident în Drumul Carului

(Foto) Accident Brașov: Alte două mașini au „zburat” printre copaci pe drumul de Poiană! 8

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Drum blocat spre mall-ul Coresi, coloana de mașini a ajuns până la Onix

Next Story

(Foto) Marșul Speranței. Cei 5 din Cluj pe jos au ajuns aproape de Brașov. „Frigul iti intra pana la oase mai ales datorita faptului ca Tirurile trec la 50cm de tine si antreneaza o masa mare de aer”