(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!”

Last Updated on ianuarie 6, 2018 Administratorii Superland Brașov (deschis în continuarea complexului comercial Brintex) mulțumesc celor 5,000 de persoane care au mers în primele zile de la deschidere.

Pe Facebook, Superland  a scris: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 1

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 2 (Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 3 (Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 4

(foto: Sauca Adriana)

Vă mulțumim pentru gândurile bune, cuvintele frumoase și pentru sugestiile primite! Echipa Superland”

David Nicoleta: „Spre deosebire de cei multi nemultumiti de aici, noi am intrat cam in 10 minute cu tot cu scaneaza bratara, scaneaza cardul. In orice caz, sunt total in asentimentul celor care sustin ca procedura per total e greoaie, si mai mult incurca decat ajuta.

O sugestie am de facut: trebuie sa puneti la dispozitia vizitatorilor organizatoare pentru incaltaminte, pentru ca e neplacut ca fiecare sa-si arunce ghetele care incotro, iar altii le calca in picioare, etc. Daca nu, asigurati papuci de unica folosinta la toate intrarile, nu doar la cele la care se plateste extra”.

Sauca Adriana: „Bun….Cu ce sa incep???In primul rand cu toata programarea on line tot a trebuit sa stau la rand pt eliberarea cardului o ora si 50 de minute!

Intrarea 2 adulti si 2 copii 120ron.
Activitati extra copii 8 si 9 ani 84 de ron.
Mancare, bautura ( 4 ape+un fresh)inghetata, cafea aproximativ 150ron.

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 5


Este prima si ultima data cand vin la acest loc de “japca”.
Raport pret/ calitate 0.
Nu este nici pe departe ceea ce se prezinta in reclame!


PS. Sunt foarte curioasa cat vor mai lasa accesul la review-uri pt aceasta pagina acum dupa ce au deschis!
Majoritatea de 5 * sunt date inainte de a deschide si de a veni aici!!!
Fac pariu ca in cateva zile vor sterge pagina!

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!” 6

PPS. Daca cineva doreste sa viziteze acest loc de joaca le cedez cardul meu!”

Nicoleta Radu: „Salutare! Astazi am vizitat Superland pentru 3h30min si sincer au fost suficiente. Desi aveam dubii cu privire la aceasta vizita datorita recenziilor pro si contra, astazi chiar m-am lamurit. Intrarea a durat 10min -12 min.

A fost o zi minunata alaturi de intreaga familie. Am mers cu cei doi copii ai mei de 13 ani respectiv 4 ani. Ambii s-au simtit minunat. Am platit mai putin intrarea pentru ca am aplicat on line pentru card si am depus 100 lei pe cardul de acces. Nu i-am cheltuit pe toti, ceea ce inseamna (din cate mi s-a spus la plecare) ca ii pot lasa pe card si sunt activi aproape 12 luni sau mi se pot inapoia. Ne-am dat in absolut tot ce am dorit, majoritatea sunt gratuite ( nu inteleg comentariile ca este scump sau ca se plateste tot).

Am ales sa ii las pe card banutii deoarece sigur o sa ma mai intorc. Nu mi s-au parut scumpe preturile la nimic, pot spune ca sunt rezonabile. Sunt una din persoanele care si-a dus copii aproape in toate locurile de distractie din Romania cat si in afara tarii (Paris, Viena…) si pot spune ca este rezonabil pentru o familie cu doi copii. Curatenie, grija multa la copii ceea ce inseamna ca poti sta linistit la un suc la masutele de langa. Copii nu au voie sa paraseasca spatiile fara acord, ceea ce mi se pare foarte ok. Chiar am fost super incantata, personalul super amabil, explica orice si iti dau detalii.


Nu inteleg recenziile rautacioase vizavi de pret, personal….deoarece chiar mi s-au parut foarte bine puse la punct. La una dintre recenzii cineva spunea ca nu ai ce face peste 11 ani si nu ai ce face ca parinte…NU este adevatat, eu (adult) m-am “jucat” la fel ca si copii mei, chiar m-am simtit minunat. Banuiesc ca Astfel de pers


Care spun ca li se plictisesc copii au o problema pe aceasta parte, ori stau numai cu ochii in telefon si nu observa ce au in jurul lor. Eu una prefer o astfel de locatie, unde sunt jocuri de creatie, miscare, Gratuite, decat o ora doua la televizor.

Ma voi intoarce…recomand cu incredere. Experimentati pe pielea voastra si nu mai ascultati recenziile pro si contra”.

 

Previous Story

Brașov: Panoul a fost dat jos. A fost identificată persoana care a afişat mesaje împotriva vaccinării

Next Story

Brașov: Doi polițiști, eroii zilei! „Astăzi, trecând întâmplător pe strada Minerva, am întâlnit doi polițiști de la Secția nr. 5 Brașov …”