Brașov: Panoul a fost dat jos. A fost identificată persoana care a afişat mesaje împotriva vaccinării

Last Updated on ianuarie 6, 2018 Persoana care a afişat pe un panou publicitar din Brașov mesaje împotriva vaccinării a fost identificată. Potrivit autorităților este vorba de o persoană din Cluj care a făcut un contract pe o lună, după care înțelegerea se prelungește.

Aceasta va fi fi chemată săptămâna viitoare la sediul DSP Braşov pentru clarificarea situaţiei şi aplicarea măsurilor prevăzute de legislaţia sanitară în vigoare.

Brașov: Panoul a fost dat jos. A fost identificată persoana care a afişat mesaje împotriva vaccinării 1

Mesajele împotriva vaccinării de pe respectivul panou situat pe strada 13 Decembrie din Braşov au fost date jos.

La sfârşitul anului trecut, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că în Braşov, Iaşi şi Cluj au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării, arătând că acestea reprezintă un atentat la sănătatea publică.

Panoul cu mesaje împotriva vaccinării a fost eliminat de către proprietari în această dimineață, după ce ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat că inițiatorii campaniei sunt pasibili de amendă de până la 25.000 de lei deoarece nu au solicitat avizul ministerului pentru desfășurarea acesteia, informează bizbrasov.ro

Previous Story

Brașov: Ioan Neculaie a fost adus la Penitenciarul Codlea

Next Story

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!”