Brașov: Doi polițiști, eroii zilei! „Astăzi, trecând întâmplător pe strada Minerva, am întâlnit doi polițiști de la Secția nr. 5 Brașov …”

Last Updated on ianuarie 7, 2018 Doi polițiști din Brașov au devenit eroii zilei ieri, după ce au fost surprinși de un trecător făcând un gest superb.

Un tânăr care trecea pe strada Minerva i-a observat și i-a pozat pe cei doi în timp ce ofereau mâncare unui bărbat şi unui copil care scormoneau prin gunoie.

Brașov: Doi polițiști, eroii zilei! „Astăzi, trecând întâmplător pe strada Minerva, am întâlnit doi polițiști de la Secția nr. 5 Brașov ...” 1

„Astăzi, trecând întâmplător pe strada Minerva, am întâlnit doi polițiști de la Secția nr. 5 Brașov dând de mâncare unor oameni care nu au posibilități. Oameni care nu dau în cap, care nu cerșesc bani… Niște simpli oameni pe care viața nu i-a ajutat.

Oameni care caută de mâncare sau alte lucruri la gunoi. Nu pot spune că văd asta zilnic, ba chiar e prima dată când văd un asemenea gest. Da, da.. Uită-te bine în poza asta! «Burtoșii», «Gaborii», «Milițienii», «Noi vă plătim salariile», «Polițiștii», sau cum vreți să le spuneți, chiar își fac treaba! AU GRIJĂ DE OAMENI!!”, a scris tânărul în postartea care a devenit virală în doar câteva ore.

Previous Story

(Foto) Superland Brașov: „Mulțumim tuturor celor peste 5000 de persoane care ne-au vizitat în decursul acestor zile! Apreciem feedback-ul primit și vă asigurăm că luăm în considerare fiecare sugestie!”

Next Story

Foto Brașov: Mașină parcată în mijlocul intersecției, în Livada Poștei, de un șofer din București