(Foto) Poiana Brașov: E normal? Cu trolerele pe pârtie! „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri”

Last Updated on ianuarie 10, 2018 Momente tragi-comice în Poiana Brașov. Au fost observați turiști care-și cărau trolerele pe … pârtie!

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri.

(Foto) Poiana Brașov: E normal? Cu trolerele pe pârtie! „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri” 1 (Foto) Poiana Brașov: E normal? Cu trolerele pe pârtie! „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri” 2 (Foto) Poiana Brașov: E normal? Cu trolerele pe pârtie! „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri” 3

Reamintim ca accesul turistilor pe partii, fara echipament de schi sau snowboard, este interzis si poate fi sanctionat conform noului Regulament de conduita a schiorilor si snowboarderilor pe domeniul schiabil din Poiana Brasov.

Turistii care doresc sa se deplaseze pe jos in masiv trebuie sa foloseasca doar potecile marcate, iar atunci cand ele sunt comune sau intersecteaza partiile de schi, sa dea dovada de atentie sporita si sa se deplaseze doar in sir si doar pe marginea lor”.

Previous Story

Brașov: RMN nou pentru Spitalul Județean. Doctorul Florin Orţan: „Cu argumente aduse conducerii Ministerului Sănătăţii, ne putem bucura de această reuşită, de a aduce un astfel de aparat performant, aici”

Next Story

Brașov: S-au aprobat noi proiecte imobiliare, unul cu 780 de apartamente!