Brașov: S-au aprobat noi proiecte imobiliare, unul cu 780 de apartamente!

Last Updated on ianuarie 11, 2018 Comisia de Circulație din Primăria Brașov a avizat marți construcția a 3 proiecte imobiliare. La sfârșitul anului trecut, un investitor a anunțat că a cumpărat 10 hectare pe locul fostei platforme industriale SC Prefa SA cu 8 milioane de euro unde va construi un complex de locuinţe şi birouri, unele imobile urmând a avea şi 28 de niveluri, din care 3 subterane şi 25 supraterane.

Astfel, proiectele aprobate marți, pe strada Carpaţilor, la numărul 14, va fi ridicat un bloc cu patru etaje. Pe strada Avram Iancu nr. 159 – 161, nu departe de Autogara Bartolomeu, se are în vedere construirea unui imobil cu arhitectură în trei trepte, cu două, patru şi opt etaje, informează mytex.ro.

Brașov: S-au aprobat noi proiecte imobiliare, unul cu 780 de apartamente! 1

Cel mai impozant în această serie de dezvoltări imobiliare avizate recent este un ansamblu rezidenţial pe strada 13 Decembrie, în zona Tractorul-Coresi, unde se vor construi 780 de apartamente.

După primirea acestor avize din partea Comisiei de circulaţie, dezvoltatorii imobiliari trec la completarea documentaţiei necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: E normal? Cu trolerele pe pârtie! „Nu stim daca este de ras sau de plans, dar aceste persoane isi carau trolerele si sacosele pe una dintre cele mai inclinate partii din Masivul Postavaru, si anume Partia Lupului, care la acel moment era plina de schiori si de snowboard-eri”

Next Story

Brașov: Părinții fetei mușcate de urs dă în judecată instituțiile statului. Mamă: “I s-a furat toată copilăria”