Brașov: Măcel printre oi. Un urs uriaş a ucis zeci de animale, în zona Râşnov

Last Updated on ianuarie 19, 2018 Recent, la Brașov a avut loc o conferință a instituțiilor pe tema prevenirii atacurilor de urși. Un urs nu stă să aștepte planul autorităților și își vede de treabă la Râșnov. Atacă oile de la stânile din zonă.

Un urs a băgat spaima printre ciobanii din zona Râșnovului, după ce într-o singură zi a sfâșiat zeci de oi. Oamenii sunt depășiți de situație, oricât de mulți câini ar avea, fiindcă este un urs foarte mare, informează Stirile TVR și preluat de Realitatea TV.

Brașov: Măcel printre oi. Un urs uriaş a ucis zeci de animale, în zona Râşnov 1

Proprietarii oilor au anunțat Garda Forestieră, Garda de Mediu și un medic veterinar a venit să constate pagubele, dar formalitățile de despăgubire vor mai dura.
Stâna familiei Blebea din Râșnov a fost atacată de doua ori în ultimele zile. Ursul a făcut prăpăd printre oi. A omorât 40 de mioare și a fugit. Oamenii au încercat să-l gonească cum au putut.

Cel mai probabil ursul va fi relocat. Până când vor veni echipele de intervenție, oamenii trebuie sa se apere singuri.
Urșii au atacat stâne și gospodarii în mai multe sate din Țara Făgărașului, dar și în alte zone, precum Fundata. Oamenii s-au aparat mai mult singuri de sălbăticiuni.

Previous Story

Foto Brașov. Constantin Paun: „A treia zi după ninsoare …La mai putin de 30 km de ești nevoit să îţi risti viaţa și banii din cauza incompetenței și nepăsării autorităţilor locale”

Next Story

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland