Foto Brașov. Constantin Paun: „A treia zi după ninsoare …La mai putin de 30 km de ești nevoit să îţi risti viaţa și banii din cauza incompetenței și nepăsării autorităţilor locale”

Last Updated on ianuarie 19, 2018 Din păcate, în această iarnă se întâmplă la fel ca iarna trecută. Localitățile din jurul Brașovuluyi rămân izolate din cauza zăpezii. Nu se curăță drumuri.

Pe Facebok,Constantin Paun a adăugat fotografii cu mesajul: În Romania lui 2018, a treia zi după ninsoare, viaţa șoferului prin zona rurală este un mare stress. La mai putin de 30 km de Brașov ești nevoit să îţi risti viaţa și banii din cauza incompetenței și nepăsării autorităţilor locale.

Foto Brașov. Constantin Paun: „A treia zi după ninsoare ...La mai putin de 30 km de ești nevoit să îţi risti viaţa și banii din cauza incompetenței și nepăsării autorităţilor locale” 1 Foto Brașov. Constantin Paun: „A treia zi după ninsoare ...La mai putin de 30 km de ești nevoit să îţi risti viaţa și banii din cauza incompetenței și nepăsării autorităţilor locale” 2

Prefectura Brasov cred ca avem nevoie de inspectori pe teren.

Previous Story

Poiana Brașov: Starea pîrtiilor, vineri, 19 ianuarie. Sunt 0 grade Celsius și este înnorat.

Next Story

Brașov: Măcel printre oi. Un urs uriaş a ucis zeci de animale, în zona Râşnov