Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland

Last Updated on ianuarie 20, 2018 Superland Brașov anunță că în perioada 15 ianuarie – 15 februarie adulții și copii cu vârstă mai mare de 15 ani beneficiază de intrare gratuită la Superland. (Adulții și copii cu vârsta mai mare de 15 ani, care vizitează Superland prima oară, vor achita la prima vizită doar contravaloarea taxei de emitere a cardului Superland, în valoare de 10 ron).

– varietate de activitati, spatiu aerisit, curat, personal amabil.

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland 1
Contra:
– 50 min de asteptare cu un copil de 2 ani, foarte frustrant in conditiile in care facusem inregistrarea on-line cu o zi inainte ( n-am inteles de ce nu au un ghiseu separat pentru aceasta categorie )
– pret intrare piperat, parinti si copil 80ron, parintii platesc 40ron pentru intrare (prima data, apoi 20). nu ar trebui sa fie taxati parintii fiindca nu beneficiaza de facilitatile copiilor si vor cheltuii oricum la restaurante si cafenele ( 110 ron in cazul nostru in 3 ore petrecute acolo)”

Irina Mihoreanu: „Este un loc de joaca interesant ,în care ai ce vedea si cu ce te distrat. Chiar dacă ești adult sau copil mi se pare firesc sa fie o taxă de intrare deoarece personalul care curăță după fiecare si servește pe fiecare trebuie platit.

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland 2

Nu trebuie comparat cu alte locuri de joaca ,deoarece fiecare e diferit si se va gasi întotdeauna un carcotas care sa aibe ceva de obiectat.Esti liber sa alegi daca te duci sau nu în locul respectiv,nimeni nu iti baga mana in buzunar!

Cat am stat la coada la deschidere a fost un domn care nu făcea decât să amenințe si sa înjure de fata cu cei mici pt micile neplăceri cu întârzierea biletelor(dar asta a fost o problemă doar pt cei care nu vor sa inteleaga ca era deschiderea si emotiile si faptul ca trebuia sa fie perfect se simțea în fiecare angajat)si apoi sa il vad in locul de joacă făcând poze si mergând pe la fiecare coltisor din clădire alături de copilul sau fiind foarte încântat.

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland 3

Si despre cei care spun ca nu au ce face ,copil sau adult,eu cred ca sunt acele persoane care le oferă celor mici toate gadgeturile si cu jucării nu mai stiu sa se joace,iar părinții sunt cei care ca sa scape de copil doreste sa il lase într-un loc de joaca sub supravegherea altor adulți sa scape de responsabilitatea de a se juca cu propriul lui copil.


Asa ca dragilor nu mai comentați si barfiti si vorbiti de rau ,ca noi, romanii asa ne-am invatat in loc sa vedem partea buna a lucrurilor ,mereu o vedem pe cea rea. (In situatia asta ma refer)
Distractie plăcută tuturor!
Bravo celor care au dezvoltat acest proiect pentru cei mici si mari!”

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland 4

Alinutza Alinutza: La noi a fost ok ,am venit de la ora 11 si n am stat deloc la coada am fost primi ….copilul a avut cu ce sa se joace ,a fost foarte fericit..

Superland Brașov: Intrare LIBERĂ pentru adulți și adolescenți! Ce mai spun vizitatorii despre Superland 5

Ce nu mi se pare atat de ok ,e faptul că într-adevăr platesti destul intrarea la copil 45 lei plus alte activitati contra cost ,ca sa mai plătești si tu ca parinte intrarea 20 lei…

Previous Story

Brașov: Măcel printre oi. Un urs uriaş a ucis zeci de animale, în zona Râşnov

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, sâmbătă, 20 ianuarie. Sunt 0 grade celsius, ninge și este ceață