Brașov: Gala ”Aici pentru Tine” 2018 cu Andreea Marin, Paula Seling și Florin Chilian. „Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în 2018, suntem alături de două cazuri medicale grave. Mai exact, suntem alături de doi copii frumoși, minunați, cărora vom încerca să le schimbăm soarta”

Last Updated on ianuarie 30, 2018 Pe 23 februarie are loc Gala ”Aici pentru Tine” 2018 la Aro Palace. Andreea Marin, Paula Seling și Florin Chilian strâng donații să salveze doi copii grav bolnavi.

Pe Facebook, Florin Chilian a scris: „Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în 2018, suntem alături de două cazuri medicale grave. Mai exact, suntem alături de doi copii frumoși, minunați, cărora vom încerca să le schimbăm soarta.

Brașov: Gala ”Aici pentru Tine” 2018 cu Andreea Marin, Paula Seling și Florin Chilian. „Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în 2018, suntem alături de două cazuri medicale grave. Mai exact, suntem alături de doi copii frumoși, minunați, cărora vom încerca să le schimbăm soarta” 1

Răzvan are 13 ani și are nevoie urgentă de un transplant de rinichi, iar costurile investigațiilor și operației se ridică la peste 2.000 de Euro. Din lipsa donatorilor, rinichiul pentru copil va fi donat de mama sa. ”Sunt mamă a doi copii frumoși, un băiețel de 12 ani și o fetiță de 2 ani. Problemele noastre au început în 2015, la început, după o serie de analize pe care i le-am făcut băiețelului. Diagnosticul pus de medici a fost nemilos: ”insuficiență cardiacă” cu malformație din naștere și ”insuficiență renală stadiul 5”. Nevoile sunt multe când ai un copil bolnav și unul micuț.” spune Veronica, mama băiatului. Răzvan face acum dializă din 4 în 4 ore.

De asemenea, suntem alături de Cristina, o tânără frumoasă care a împlinit tot 13 ani. Este paralizată total. S-a născut cu o malformație la inimă, o ”gaură” care la vârsta de 5 ani a fost operată și ”astupată” cu un ”petec”, de către medici. În aprilie 2017, a fost operată cu brio la inimă, în timpul operației însă, creierul copilului nu a mai fost oxigenat, spune tatăl, și a paralizat. S-au făcut diferite demersuri pentru a schimba starea fetei. Singurul rezultat a fost dat de câteva injecții ce au ajutat-o pe fată astfel că a început să își miște puțin mâna și să zâmbească. O injecție costă însă 500 lei, iar familia se află deja în datorii însemnate. Fata ar trebui să facă două astfel de injecții pe săptămână, dar din lipsa banilor tratamentul nu este ținut așa cum ar trebui. În plus, există și alte costuri uriașe pentru exerciții de recuperare și alte investigații medicale.

Alături de noi, în susținerea acestor două cazuri medicale grave, au confirmat prezența la eveniment artiștii Florin Chilian și Paula Seling, Claudia Șuteu și Ioana Bozga.

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care le desfășurăm, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri semnate de artistul Dan Mălureanu.

În 2017, fondurile obținute în cadrul Galei de caritate, au fost redirecționate pentru a sprijini un caz social. Cara Maria, în vârstă de 48 de ani, mamă a doi copii frumoși, avea nevoie urgentă de o proteză la picior. Aceasta a fost cumpărată și de asemenea, pe tot parcursul anului, Cara Maria a primit sprijin material și emoțional din partea Asociației. De două, chiar trei ori pe săptămână, Cara Maria a mers cu noi la Spitalul ”Sfântul Constantin”, unde a beneficiat de tratamente medicale costisitoare pentru tratarea ulcerului varicos de care suferă. Nu în ultimul rând, maria a urmat un lung șir de investigații medicale, din care a reieșit bolile grave de care suferă, mutațiile genetice ”factorul V Leiden” și ”Lupus”, o combinație crtică din punct de vedere medical. În acest moment Maria continuă tratamentele pentru toate acestea și va rămâne în continuare în evidența Asociației ”Aici pentru Tine”.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.

PARTENERI: AdTeam Brașov; Aro Palace Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; PhotoHotel; Casa de Modă Celebre; Artemis Models Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov; Direcția de Servicii Sociale Brașov; Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov; Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov; Asociația Culturală ”Fanzin” Brașov; Comunitatea de prieteni ”Party for You” Brașov;

SPONSORI: Playtika România; Leitz România; Promedivet; Duvenbeck România; Cos2000 Distribution; Dacia Plant; Speed&Trust; Olympus România; Yolans; Albert Distribution; Espano Suize Brașov; S.D.A Brașov; Appello Brands; ProSoft; Băcănia Mea; Cofetăria Saray; Cofetăria BomBo; Antalus; Media Expres; Covalact România; Transilvania Lactate; Lactate Brădet; Zao Planet; Premium Aerotec; Fundația Clinica ”Sfântul Constantin”; ASUM Brașov.

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov.

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro

Adina Gál – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793

Despre noi….
Asociația ”Aici pentru Tine” a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru. Nu de puține ori ne gândim că soarta le-a oferit mult prea puțin unora dintre noi, iar acum au nevoie de ajutor.

Deviza Asociației ”Aici pentru Tine”, este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Pe plan social, se dorește integrarea și consilierea mamelor maltratate, a copiilor abandonați, a grupurilor marginalizate, prin diferite activități comune, cat și prin găsirea unui loc de muncă pentru aceștia.

Pe plan educational, dorește susținerea copiilor cu rezultate excepționale sau nu, din centrele de plasament sau medii nefavorabile, prin educarea acestora, ajutându-i să participe la diverse cursuri specializate sau susținerea acestora în timpul școlii de stat.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, să acorde servicii sociale pe o perioadă nedeterminată.

În octombrie 2017, Asociația ”Aici pentru Tine” a fost LICENȚIATĂ în acordarea de Servicii Sociale în Comunitate, pentru persoane adulte cu vârste între 35 și 65 de ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară). În acest caz, Asociația deține și protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

De asemenea, Asociația deține un protocol de colaborare cu Direcția Generală pentru Asistența Socială și Protecția Copilului din Brașov cu scopul derulării de activități instructiv-educativ-culturale (spectacole, expoziții, simpozioane etc.) pentru și împreună cu beneficiarii centrelor de plasament din subordinea Direcției. Totodată, activitățile derulate în baza protocolului de colaborare vizează și activitățile de inițiere a copiilor și tinerilor pentru a le asigura o viață independentă, activități de orientare în carieră, sprijin și consiliere.

Nu în ultimul rând, Asociația ”Aici pentru Tine” deține și un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov, în scopul inițierii, extinderii, îmbunătățirii serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate”.

Previous Story

Aeroportul Brașov NU va fi construit de Primărie! Este bine? Ce spune șeful Consiliului Județean, Adrian Veștea

Next Story

Brașov. Adrian Scriminţ: „N-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi …”