Brașov. Adrian Scriminţ: „N-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi …”

Last Updated on ianuarie 30, 2018 Artistul Adrian Scriminţ a lăudat recent Oktoberfestul din Brașov pentru că mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton.

Pe Facebook,Adrian Scriminţ a scris: „NU SUNT UN ADEPT AL IPOCRIZIEI, și ca s-o evit, n-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi pus la locurile de cinste (cam 25% din ceea ce sunt în ultimii ani în Brașov se rezumă și la prestațiile mele în acest festival, peste 100 la număr, uneori cu o fluctuație a publicului de peste 6000 de privitori la un sigur spectacol).

Brașov. Adrian Scriminţ: „N-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi ...” 1 Brașov. Adrian Scriminţ: „N-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi ...” 2 Brașov. Adrian Scriminţ: „N-am cum să nu recunosc că acest festival „OKTOBERFEST”, mărește atât popularitatea orașului, cât și a artistului autohton, și dacă ar fi să fac un top al popularității mele, Oktoberfest ar fi ...” 3

Postez comentariul pentru că în prisma unui show ținut la Făgăraș am fost abordat de o persoană care pariase cu alți amici că m-a văzut la Oktober. Mi-a arătat o poză amatoricească făcută cu telefonul mobil, și da, eram și eu printre cei de pe scenă! Era fericit de câștigarea pariului. Se afla și el printre foarte multele persoane care îmi tot spun:

„Vă știu de la Oktoberfest!” Prin urmare, ce mai… artistul n-are granițe!”

Organizatorii Oktoberfest Brașov anunță că a zecea ediție va avea loc în perioada 6-16 Septembrie 2018 tot pe locul fostului stadion municipal.

Previous Story

Brașov: Gala ”Aici pentru Tine” 2018 cu Andreea Marin, Paula Seling și Florin Chilian. „Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în 2018, suntem alături de două cazuri medicale grave. Mai exact, suntem alături de doi copii frumoși, minunați, cărora vom încerca să le schimbăm soarta”

Next Story

Chirurg din Brașov, obligat să plătească cea mai mare amendă penală din istoria instanțelor românești. A primit și 3 ani de închisoare cu suspendare