Foto/Video Brașov: A început PROTESTUL!„Prefectura Brașov ne anunța ca pică Dragnea, tot ce trebuie sa facem e sa circulam pe trotuarul opus. No apăi, dacă trebuie …”

Last Updated on noiembrie 26, 2017 Mii de brașoveni au ieșit la Prefectură pentru a protesta împotriva abuzurilor făcute de Guvernul PSD.

Dinu Turcanu participă la Protest împotriva Hoției. „Prefectura Brașov ne anunța ca pică Dragnea, tot ce trebuie sa facem e sa circulam pe trotuarul opus. No apăi, dacă trebuie …”

Pe scurt, actuala coaliție de guvernare susține hoția, ineficiența, haosul și lipsa de transparență, invocând câștigarea alegerilor cu un program de guvernare nerespectat. Viitorul nostru și al copiilor noștri este în pericol. E momentul să cerem o schimbare politică de substanță pentru a evita în ultimul ceas o catastrofă națională din care ne vom reveni în decenii.

Iuga Lucian : Acum in fata Prefecturii Brasov


Alexandru Vartanian: Azi la Brasov #rezist

Mihai Vacariu: Brasov! Suntem deja mii! Ii invingem!

Silvian Teatrul Strada Duica: De la Brasov, cu dedicatie!

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti!

Next Story

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean!