(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean!

Last Updated on noiembrie 27, 2017 4 răniți au fost transportați la spital după ce 3 autoturisme s-au lovit duminică seara pe Calea București, în zona trecerii de pietoni de lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAlexandru Mihu a postat fotografiii cu mesajul: „Accident pe Calea București lângă județean”

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 1 (Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 2 (Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 3 (Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 4

Florin Danciu S-a auzit un motor turat pe urma bubuitura si un flash ( scanteie sau far ). Cred ca bmw negru incerca sa depaseasca sau sa faca la dreapta spre Racadau. A intrat din spate in renault si l-a proiectat in bmw gri din care a ricosat spre stanga spre axul drumului. Ceva de genul.

Florin Danciu Nu stiu. Nu garantez la cum arata masinile… Inteleg ca au fost dusi la spital. Pe drum era un carlig de remorcare din ala care se infileteaza. Cred ca sarit de la renault. L-am impins langa bordura sa nu treaca masinile peste el sa se mai intample ceva. Era cam in drum fix pe trecere

foto:Alexandru Savu

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 5

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 6

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite, 4 răniți lângă spitalul Județean! 7

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto/Video Brașov: A început PROTESTUL!„Prefectura Brașov ne anunța ca pică Dragnea, tot ce trebuie sa facem e sa circulam pe trotuarul opus. No apăi, dacă trebuie …”

Next Story

Foto Brașov: „Trafic infernal 13 Decembrie intre Faget si LIDL. 10 minute pe putin un drum de 2 minute”