Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti!

Last Updated on noiembrie 26, 2017 Șoferii care circulă pe drumul care leagă Brașovul de Cristian sunt atenționați (nu de autorități) că marginea drumului a fost umplut cu pământ, netasat, și te scufunzi în el. Astfel se pune în pericol viața participanților la trafic.

Pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea, Andreea Popreagă a postat fotografii cu mesajul: „Nu călcați marginile Șoselei CristianuluiFoto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 1❗️Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 1❗️Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 1❗️
Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti.

Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 4 Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 5 Foto Brașov: „Nu călcați marginile Șoselei Cristianului! Au fost umplute cu pământ și va scufundați cu mașina in ele. Așa se produc accidentele. Peste tot sunt urme adânci de roti! 6

Unii s-au lăsat pacăliți de “Lățimea drumului” și s-au trezit afundați in pământ”.

Previous Story

USR Brașov despre noul proiect imobiliar: „Noi vedem Șcheiul ca rămânând așa cum este, în forma lui istorică, o oază din ceea ce înseamnă trecutul Brașovul de odinioară”

Next Story

Foto/Video Brașov: A început PROTESTUL!„Prefectura Brașov ne anunța ca pică Dragnea, tot ce trebuie sa facem e sa circulam pe trotuarul opus. No apăi, dacă trebuie …”