Primăria Brașov oferă posibilitate obținerii on-line a Certificatului de Urbanism!

Last Updated on noiembrie 29, 2017 Primăria Municipiului Braşov anunță că brașovenii pot solicita online Certificatul de Urbanism. Primăria Brașov oferă posibilitatea cetățenilor înregistrați pe portalul www.brasovcity.ro să obțină certificate de urbanism (CU) complet on-line, de la depunerea documentelor necesare și până la obținerea actului în sine, autentic, cu semnătură electronică.

„De peste cinci ani, Primăria Brașov a oferit posibilitatea cetățenilor de a depune diferite documente on-line, însă de această dată întreg fluxul pentru obținerea Certificatului de Urbanism a fost transpus în întregime în on-line.
Primăria Brașov oferă posibilitate obținerii on-line a Certificatului de Urbanism! 1

Primăria Brașov oferă posibilitate obținerii on-line a Certificatului de Urbanism! 2

Avantajele pentru cetățean sunt că nu mai este necesară prezența sa fizică nici în momentul solicitării, nici la plata taxelor necesare eliberării C.U., nici la completarea documentației sau la ridicarea documentului. Sperăm astfel să reducem și termenul de eliberare a acestui document, de la 30 – 35 de zile cât este în prezent, la 15 zile.

Desigur, în paralel se va putea obține certificatul și în forma convențională, cu semnătură olografă. Lucrăm de asemenea și la obținerea on-line a Certificatului de Atestare Fiscală pentru persoane juridice, și a Permiselor de Liberă Trecere“, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas

Previous Story

Accident Brașov: Bătrînă lovită grav pe o trecere de pietoni

Next Story

Brașov: Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi îi invită pe toți brașovenii la Festivitatea dedicată zilei de 1 Decembrie 1918 în Piața Unirii