Brașov: Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi îi invită pe toți brașovenii la Festivitatea dedicată zilei de 1 Decembrie 1918 în Piața Unirii

Last Updated on noiembrie 29, 2017 Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi, îi invită pe toți brașovenii care gândesc și simt românește, să sărbătorească Ziua Națională și Marea Unire din 1 Decembrie 1918 alături de Juni în Piața Unirii (Prund) din Șcheii Brașovului.

Sărbătorirea Zilei de 1 decembrie în Prund (Piața Unirii) alături de Juni a devenit deja o tradiție brașoveană, evenimentul fiind organizat de Juni cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Brașov: Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi îi invită pe toți brașovenii la Festivitatea dedicată zilei de 1 Decembrie 1918 în Piața Unirii 1

Evenimentul va începe cu o depunere de coroane la monumentul Eroului necunoscut între orele 13.00-13.30, ora a fost aleasă astflel pentru a nu se suprapune cu ceremoniile militare din Piața Sfatului de la orele 12.00.

La orele 14.00, imediat după depunerea coroanelor la monumentul Eroului Necunoscut din Prund, Junii vor deschide a doua parte a serbării printr-o Horă a Junilor, urmată de un spectacol de cântece populare și naționale și de o petrecere câmpenească la care organizatorii speră să li se alăture cât mai multi brașoveni și turiști. Organizatorii au pregătit în colaborare cu o firmă de catering preparate tradiționale și băuturi calde specifice sărbătorilor din această perioadă a anului pentru că acestea dau o notă în plus de savoare oricărei serbări.

Previous Story

Primăria Brașov oferă posibilitate obținerii on-line a Certificatului de Urbanism!

Next Story

Brașov: „Astăzi se împlinește un an de la primul transplant renal din sistemul medical din România, realizat la Spitalul Sf. Constantin …. Am revăzut cuplul tată-fiică, cei care au suferit această intervenție”