Brașov: „Astăzi se împlinește un an de la primul transplant renal din sistemul medical din România, realizat la Spitalul Sf. Constantin …. Am revăzut cuplul tată-fiică, cei care au suferit această intervenție”

Last Updated on decembrie 1, 2017 Spitalul Sf Constantin din Brașov anunță că s-a împlinit un an de la o premieră medicală în România.

Pe Facebook,Spitalul Sf Constantin a scris: „Astăzi se împlinește un an de la primul transplant renal din sistemul medical din România, realizat la Spitalul Sf. Constantin din Brașov.

Brașov: „Astăzi se împlinește un an de la primul transplant renal din sistemul medical din România, realizat la Spitalul Sf. Constantin .... Am revăzut cuplul tată-fiică, cei care au suferit această intervenție” 1

Am revăzut cuplul tată-fiică, cei care au suferit această intervenție, la crosul pentru transplant din octombrie, lucru care ne-a demonstrat încă o dată, că intervenția a fost un succes și că pacienta care a primit rinichiul de la tatăl ei duce acum o viață normală.

Ne bucurăm că am putut face acest lucru și le mulțumim tuturor medicilor care au ales să rămână în țară pentru a demonstra că putem face performanță și în România”

Previous Story

Brașov: Uniunea Junilor din Șchei și Brașovul Vechi îi invită pe toți brașovenii la Festivitatea dedicată zilei de 1 Decembrie 1918 în Piața Unirii

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Fennomene extreme! „Ploua torential cu tunete!!! Oare sunt treaz sau visez?” Update. Acum a început să ningă